Principal » Internet » Ce ziceti? MAPAMAP vinde actualizări de viață, Naviexpert migrează

Ce ziceti? MAPAMAP vinde actualizări de viață, Naviexpert migrează

Internet : Ce ziceti? MAPAMAP vinde actualizări de viață, Naviexpert migrează

Înainte de a pleca la Crăciun, merită să aibă grijă de navigarea cu hărțile curente. În ultima lună, Naviexpert vă încurajează să transferați contul dvs. Google Play, Mapamap a schimbat modelul de vânzări, iar apoi a trebuit să repare aplicația Android, iar editorii Navitel Navilitary au decis să împartă produsul gratuit timp de o săptămână. Între timp, codurile aeroportului ICAO și IATA au apărut în Automapa, iar după harta hărții aici Nokia pe Android toată lumea se întreabă dacă există încă un sentiment de a plăti pentru navigație.

MapaMap schimbat sistemul de acordare a licențelor și a introdus posibilitatea de a cumpăra actualizări hartă viață poloneze pentru Android sub sloganul Maps Life Time. După 7 zile, teste gratuite puteți cumpăra o licență de 30 de zile, anuală sau de viață. Acestea costă 9 PLN, 49 PLN și 99 PLN. Până la 31 decembrie, puteți cumpăra și upgrade-uri la prețuri promoționale: o singură dată pentru 27 în loc de 55 zł zł, 27 zł pentru o extensie în loc de 55 zł și 69 zł abonament în loc de 88 zł.

Aplicația Android a fost lansată în versiunea 8.5 în această săptămână, ceea ce a cauzat probleme de probleme, deoarece aplicația proaspăt după instalare nu a vrut să hărți de descărcare și în mod neașteptat sa încheiat. Eroarea a fost deja reparate și puteți verifica cu ușurință calitatea navigației Imagis S.ȘI. Și ce să testare - în afară de modificarea licenței, cea mai recentă versiune a introdus posibilitatea de a descărca date despre Internet de pe Internet în timp real și se va schimba traseul marcat, dacă este necesar. Datele de la utilizatorii aplicației Radarstop, GDDKIA și companiile care monitorizează vehiculele. Traseul convertit durează câteva secunde chiar pe rute mai lungi și ne poate salva de fapt o mulțime de timp. CUMPARATORULUI Life Time MAPS obține, de asemenea, un acces nedefinită la aceste date, atâta timp cât dispozitivul are acces la internet. ADRESS BAZARE a fost mărită la 7.2 milioane de articole. În magazinul de aplicații, o versiune mai veche a navigației este încă disponibilă.

Navitel Navigator Navigation nu este popular în Polonia, dar dacă cineva îi place să sară în apă adâncă, poate ajunge la aplicația de pe Android, iOS, Symbian, BlackBerry sau Windows Mobile. Din noiembrie Navigare este disponibil pe modelul freemium, adică gratuit, dar cu posibilități limitate.

Versiunea completă a Navitel Navigator poate fi testat timp de 7 zile. Aplicația va găsi facilități, cum ar fi o vizualizare a hărții în trei dimensiuni, asistent de banda sau informații despre trafic. După încheierea săptămânii în aplicație vor fi excluse unele caracteristici de bază, inclusiv orientări de banda, informații despre trafic, solicitări vocale, hărți 3D și, din păcate, și calculul și navigația. Modelul de licențiere NAVITELA include posibilitatea de a cumpăra accesul la aceste funcții pentru totdeauna sau pentru o anumită perioadă de timp. Pentru Polonia, costul hărții de navigare "Forever " este de 20 $ (60 zloți pe site-ul producătorului), pentru un an - 12 dolari, pentru o lună - 2 dolari.

Bine cunoscut Naviexpert, la rândul său, de la sfârșitul lunii noiembrie, vă încurajează să transferați conturile utilizatorilor de aplicații pentru Android de la Getne.en, pe care au fost înregistrate licențele, la Google Play. Migrația poate aduce unele beneficii - în acest caz este un bonus sub forma unei luni suplimentare a abonamentului gratuit. De asemenea, va fi posibilă transformarea punctelor colectate din programul de loialitate la licențele de navigație cu hărți poloneze (10 puncte pe lună) sau Polonia și Europa (15 puncte pe lună).

În plus, transferul de conturi către Google Play va oferi utilizatorilor accesul la actualizări automate de aplicații, promoții și cumpărături mai ușoare. În timpul îndepărtării, el nu a murit voci sau abonamente în așteptare. Pentru a "efectua ", trebuie să vă conectați la site-ul web.Naviexpert.PL / Migrare, iar în aplicația descărcată de la Google Play, introduceți codul obținut și depuneți simbolic PLN 2.99 ca confirmare de la nivelul de aplicare.

Desigur, navigația nu este singura aplicație care poate ajunge la șofer. Un nou Rysiek (Android, IOS, Windows Phone) poate fi aplicat și pe traseu, care a făcut recent posibilitatea de a înregistra traseul, datorită căruia va înlocui înregistratorul video.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu