Principal » Internet » Prindeți toate Pokemon cu Google Maps

Prindeți toate Pokemon cu Google Maps

Internet : Prindeți toate Pokemon cu Google Maps

Corporațiile mari se pare că se plictisesc și în aprilie aprilie. Dacă vă plictisit, de asemenea, conectați telefoanele inteligente la WiFi sau verificați dacă aveți o mulțime de pachete de Internet și să vă distrați în căutarea Pokemon în aplicația Google Maps.

[1/2

Poate părea amuzant, dar în nici un caz nu este o glumă. Împreună cu cea mai recentă actualizare a Google Maps, a fost posibil să devii un antrenor de pokemon. Fanii acestor creaturi ar trebui să fie ascendenți, au avut ocazia să se rătăcească în întreaga lume (deși numai degetul pe hartă, dar totuși) și să le captureze pe toți. În orice moment, este posibil să verificați câte și ce Pokemon am reușit să capturăm, să mergem în locul căruia suntem siguri că am găsit o creatură de desen și să faceți clic pe pictograma Poke Ball pentru a afișa meniul PokedExa.

Distracția în căutarea Pokemon poate fi destul de interesantă. Mai multe ghiduri pot fi găsite pe web, dar eu personal nu recomand. Bucuria descoperirii accidentale a pokemonului în locul în care nu v-ați așteptat, este foarte mare. Unul dintre ele poate fi găsit în orașul în care puteți găsi sediul celor mai bune programe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu