Principal » Internet » Yowindow weather weather2.9.1

Yowindow weather weather2.9.1

Internet : Yowindow weather weather2.9.1

Yowindow Vremea este o aplicație cu informații meteo, adresate în principal acelor utilizatori care depun estetica apariției cererii de mai sus bogăția opțiunilor și numărul de date disponibile. O vom folosi pe iPhone sau iPad.

Un mare avantaj al acestei aplicații este metoda de prezentare a informațiilor meteorologice. Puteți alege din mai multe teme: oraș, sat, litoral, aeroport, pagodă, vale și cer. Fiecare dintre ele, desigur, se referă la o altă amenajare a teritoriului. Și oferă animații fermecătoare, ușor de poveste, schimbându-se împreună cu situația meteo. De exemplu. Ploaie, apoi pe ecran vom vedea ploaie animate, în mod similar cu zăpadă, vânt etc. Putem naviga 10 zile înainte, aplicația oferă, de asemenea, un cursor care vă permite să verificați condițiile atmosferice după o oră și apoi va fi, de asemenea, o vedere de la o zi la noapte. O soluție interesantă este, de asemenea, aplicarea efectului 3D, datorită cărora fundalul din aplicație este ca și cum mutarea și modificările atunci când deplasați dispozitivul.

Programul vă permite, de asemenea, să setați propriul dvs. fundal de aplicație, puteți alege din opțiunea de auto-eficace sau alegeți o fotografie din galerie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu