Principal » Internet » YouTube începe să lupte cu feminki peste tot. Unele schimbări vin

YouTube începe să lupte cu feminki peste tot. Unele schimbări vin

Internet : YouTube începe să lupte cu feminki peste tot. Unele schimbări vin

La furnizorii celor mai mari servicii de internet de sarcină pentru o lungă perioadă de timp, obligația de a limita circulația informațiilor false. YouTube decide să introducă schimbări destul de mari.

După experimentele din Brazilia și India din 2019, a fost timpul pentru SUA. Utilizatorii YouTube doresc să găsească materiale prin motorul de căutare vor vedea o curea albastră cu inscripția independentă Verificarea faptelor (verificarea faptelor de către surse independente).

În acest loc vor vedea referiri la faptul că informațiile pe care le-au căutat de ele sunt confirmate de științific, fie că este falsă. Oamenii care folosesc YouTube vor putea, de asemenea, să vadă cine de la organizație a verificat faptele, precum și să meargă la referință pe un anumit subiect.

Verificarea eșantionului faptelor prin YouTube, Foto. YouTube

În vizualizarea credibilității informațiilor, ajută, printre altele, Checkerul Post Fact din Washington, Polifact, FACTCECHK.Org și expedierea. YouTube este deschis la surse suplimentare de verificare a faptelor, dar trebuie să urmeze standardele reclamanteView și / sau să fie membru verificat al organizației internaționale de verificare a informațiilor sau, în Google Nomenclator: Editura cu autoritate ".

Este dificil să se spună dacă o astfel de afișare a faptelor verificate pe partea de sus va face efectul dorit și poate provoca o reacție inversă la intenția dorită, deoarece, în cele din urmă, faptele în sine nu sunt suficiente în lupta cu știri false.

YouTube anunță că acest lucru va face o soluție la un număr mai mare de țări atunci când algoritmul suficient "a început", ceea ce va avea nevoie de ceva timp.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu