Principal » Internet » YouTube introduce modificări ale regulamentelor. Va fi altul "curăță " înainte de alegeri

YouTube introduce modificări ale regulamentelor. Va fi altul "curăță " înainte de alegeri

Internet : YouTube introduce modificări ale regulamentelor. Va fi altul

YouTube este cea mai mare platformă video din lume. Există diverse conținuturi, uneori afectează dezvoltarea situației politice și sociale din lume.

Grupul Google a anunțat astăzi modificările în regulamentele YouTube. Conform noilor reguli, orice filme care conțin informații false pe rularea alegerilor vor fi șterse. Impulsurile sunt viitoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite și raportate de filmele utilizatorilor care le pot perturba cursul.

În acest caz, totuși, nu se referă la răspândirea dezinformării asupra candidaților prezidențiali. De data aceasta YouTube va bloca filmele ale căror creatori convin să obstrucționeze în sine cursul alegerilor. Este vorba despre situații cum ar fi crearea unei coadă artificiale sau scroafe de panică într-un mod pe care serviciul nu îl poate reacționa.

Mai important, printre noile reguli menționate și Filmele care conțin informații obținute într-un mod ilegal. Indiferent de mesajul lor, dacă au fost obținuți de NP. Atacul hackerilor, nu au dreptul să apară pe site. Principiile includ, de asemenea, videoclipurile care prezintă e-mailuri stuntate privind campaniile electorale ale candidaților.

Actualizarea regulamentelor este un alt pas legat de anunțul Google cu dezinformare înainte de alegerile din Statele Unite. Primele efecte au fost prezentate de YouTube acum câteva zile. Aproximativ 2.500 de canale Publishing "Spameri și dezinformări " au fost eliminate. Noile reguli vor fi puse în aplicare de la 1 septembrie 2020.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu