Principal » Internet » YouTube dezvăluie cât de mult plătiți creatorii. 30 miliarde de dolari pentru ultimii 3 ani

YouTube dezvăluie cât de mult plătiți creatorii. 30 miliarde de dolari pentru ultimii 3 ani

Internet : YouTube dezvăluie cât de mult plătiți creatorii. 30 miliarde de dolari pentru ultimii 3 ani

Tocmai am învățat cât de mult au câștigat un total de creatori de conținut pe YouTube în anii 2018-2020. Suma a arătat directorul general Susan Wojciki.

Wojcicki a scris prima scrisoare deschisă creatorilor de conținut în 2021, din care putem învăța detalii interesante despre câștigurile programului afiliat YouTube.

Rezultă că corporația deținută de Google a plătit 30 de miliarde de dolari creatorilor de conținut (inclusiv artiști și companii media).

Potrivit raportului Oxford Economics, în anul 2019 YouTube a generat 16 de miliarde de dolari în produsul intern brut brut - echivalent cu 345 mii posades full-time.

O așa-numită de coinizare, adică posibilitatea de a se alătura programului partenerului YouTube, care garantează că face bani (prin publicitate) are dreptul la 2000 de abonați și 4000 de ore ulterioare de conținut din canal.

În ciuda faptului că YouTube are multe motive să fie mulțumiți, directorul general al platformei, Susan Wojcicki, a declarat că va exista o schimbare asupra acestuia.

YouTube vrea să evite situațiile nedorite în care conturile sunt blocate. Trebuie să vă ajute să comunicați mai bine pe platformă pentru a preveni primirea avertismentelor. În trecut, a existat adesea o situație atunci când YouTube a schimbat principiile, iar creatorii conținutului au primit avertismente ca și cum "legea a lucrat înapoi".

Acest lucru sa schimbat în decembrie 2020, atunci când YouTube a introdus o „perioadă de grație“, în care YouTubers ar putea asigura că activitatea lor nu încalcă standardele noi platforme.

Susan Wojcicki a subliniat, de asemenea, că YouTube trebuie să facă o sugestie mai mare pentru moderarea conținutului și prevenirea dezinformării. "Ne străduim să creăm un echilibru între toleranță și responsabilitate ".

Nu s-au făcut declarații specifice, cu excepția unei memorii de care aveți nevoie pentru a ajusta știrile false despre vaccinuri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu