Principal » Internet » YouTube testează o nouă opțiune de a adăuga "Capitole " la filme - va face acest automat

YouTube testează o nouă opțiune de a adăuga "Capitole " la filme - va face acest automat

Internet : YouTube testează o nouă opțiune de a adăuga

YouTube testează o nouă modalitate de a adăuga capitole în filme. Este vorba despre posibilitatea de a împărți înregistrările în secțiuni, datorită căruia vizualizatorul poate trece rapid la momente semnificative. Creatorii pot crea acum capitole manual, dar în curând o alternativă va încredința acest rol de inteligență artificială.

Pe detaliile noii opțiuni YouTube, serviciul dezvoltatorilor XDA. După cum se dovedește, Google a testat un mic grup de filme opțiunea de a le împărtăși automat la capitole. Facilitarea faptului că Creatorul nu trebuie să creeze manual o listă de timbre de timp în descrierea videoclipului. YouTube a recunoscut teoretic textul în descriere și conectați-l în consecință înregistrarea.

Cum se adaugă capitole la videoclipurile dvs. utilizând TIMERSAMPS

Cu toate acestea, aceasta nu este singura noutate testată de YouTube 'a. O altă curiozitate este implementarea pilot a unei mici facilități de comentare. Persoanele care doresc să se refere la un anumit moment în înregistrare nu vor mai trebui să intre manual la ștampila de timp; YouTube va furniza un nou buton cu care va fi posibil să completați automat comentariul despre momentul actual de redare. Această opțiune este, de asemenea, testată și vizibilă numai pentru unele.

Despre toate astfel de modificări pot fi citite în mod regulat pe site-ul dvs. de asistență tehnică YouTube. Noile produse descrise sunt primele modificări din noiembrie.

YouTube pe Android și IOS este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu