Principal » Internet » YouTube Imagine în imagine: YouTube pe Google Chrome ca o aplicație mobilă

YouTube Imagine în imagine: YouTube pe Google Chrome ca o aplicație mobilă

Internet : YouTube Imagine în imagine: YouTube pe Google Chrome ca o aplicație mobilă

La magazinul Chrome Web Store din Beta, imaginea YouTube în imagine. În ciuda faza de testare, este pe deplin funcțional și aduce versiune utilă de aplicații mobile YouTube pentru versiunea desktop.

Desigur, YouTube va face totul pentru a vă menține atenția și ochii utilizatorului asupra filmului jucat. Acest lucru duce adesea la o situație în care vă puteți aștepta la o funcție care ar fi foarte utilă, cum ar fi redarea de fundal sau pe ecran pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, prioritățile sunt evidente pentru Google, astfel încât extensiile care aduc funcții similare sunt blocate cu scrupulozitate și șterse. Imaginea YouTube în imagine este un compromis practic în acest caz.

[1/2

Datorită extinderii, este posibil să navigați pe YouTube în timp ce vizionați filmul. Are loc într-o manieră cunoscută din aplicația mobilă YouTube. Când în timpul redării, utilizatorul va merge la un alt site, filmul va fi mutat într-un panou mic și plasat în colțul din dreapta jos al ecranului. Programul funcționează fără probleme și fără probleme că, în timpul testării, nu am înregistrat nicio întârziere sau pauză, care apreciază în special oamenii care ascultă muzica YouTube.

YouTube Imagine în imagine nu are propria dvs. interfață sau panou de configurare. Cu toate acestea, sunt afișate chiar pe fereastra de mai sus butoane utile sunt afișate:. Este posibil pentru a restabili pagina cu un film afișat în fereastra, trecerea la modul ecran complet sau de închidere.

Extensia nu are prea multe funcții, dar automatizarea totală a procesului are un avantaj imens: Casual click pe orice link de pe site nu va necesita niciodată revenirea la pagina anterioară și redarea redack-ului. YouTube Picture In Picture Beta este disponibil la Chrome Web Store.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu