Principal » Internet » YouTube Muzică: Serviciu muzical nou săptămâna viitoare, dar nu pentru toată lumea

YouTube Muzică: Serviciu muzical nou săptămâna viitoare, dar nu pentru toată lumea

Internet : YouTube Muzică: Serviciu muzical nou săptămâna viitoare, dar nu pentru toată lumea

Google pentru o lungă perioadă de timp planificată pentru a crea un nou serviciu de muzică pe baza conținutului publicat pe canalul YouTube. Primele informații despre acest subiect au fost disponibile anul trecut, iar mai multe detalii au apărut recent. Acum suntem siguri - noul serviciu este numit YouTube Music și va fi pus la dispoziția primilor 22 mai utilizatori și, prin urmare, în această marți.

Detaliile sunt prezentate pe blogul oficial. Noul serviciu a fost creat cu scopul de a scoate din versiunea clasică YouTube „și oameni care-l vizitează doar pentru a asculta muzica, care este astăzi universală. Noile aplicații mobile și web vor fi personalizate.

Vorbim despre o căutare convenabilă pentru anumite melodii sau videoclipuri muzicale și folosiți playlisturile de redare. În mod natural, va fi, de asemenea, posibil să căutați acoperire și alte spectacole disponibile pe YouTub - dar totul va fi conectat numai cu muzica. Un fapt interesant este să fii un motor de căutare inteligent, care va gestiona melodiile chiar și atunci când utilizatorul nu cunoaște performerul sau titlul lor. Este suficient să introduceți o scurtă descriere a înregistrării sau a fragmentului salvat al textului din melodie ca o frază de căutare.

Inteligentul trebuie, de asemenea, să fie ajustat dinamic la situația playlistului. Pe ecranul principal al aplicației, lucrările propuse vor fi alese nu numai pe baza istoriei gustului muzical și a utilizatorului, ci și o situație în care este momentan. CITES Exemplul YouTube propune muzică relaxantă atunci când găsiți că utilizați o aplicație în timp ce la aeroport așteaptă un zbor sau un cântece dinamice și ritmice când va începe antrenamentul în sala de gimnastică.

Serviciul are o șansă bună de a deveni o alternativă interesantă, chiar și pentru Spotify, într-un mod similar va face și bani. Utilizatorii care utilizează versiunea gratuită trebuie să se bazeze pe anunțurile și lipsa unor părți ale funcției. YouTube Music Premium sunt 9.99 de dolari cheltuieli pe lună. Dezactivați anunțurile, vă permite să ascultați muzică în fundal și să o descărcați pe telefon.

Interesant, contrar a ceea ce a fost găsit înainte, YouTube Music nu va înlocui Google Muzică Play, dar se va lucra în paralel. Utilizatorii vor beneficia de. Oamenii care folosesc abonamente în muzica de joc vor putea folosi gratuit Premium de muzică YouTube gratuit. În mod similar, pentru oamenii care folosesc YouTube Roșu (schimbarea numelui pe Premium YouTube). Aici, prețul lunar este acum 11,99 $, iar pachetul include, de asemenea, accesul la YouTube Music Premium.

Noul serviciu de muzică YouTube va merge la primii utilizatori din Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă și Mexic următor marți. Extinderea operațiunii sale este planificată în continuare, inter alia, în Austria, Franța, Germania, Irlanda, Rusia, Spania și Anglia, care urmează să aibă loc în următoarele săptămâni. Din păcate, pentru moment, nu există nicio referire la Polonia. Google a încurajat să se înscrie pentru ca buletinul informativ să fie informat despre planurile de a introduce muzica YouTube în țara selectată - aici puteți alege din listă, printre altele, Polonia.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu