Principal » Internet » YouTube la convertorul MP3 pentru MAC4.3.64.125

YouTube la convertorul MP3 pentru MAC4.3.64.125

Internet : YouTube la convertorul MP3 pentru MAC4.3.64.125

YouTube Acest convertor MP3 pentru Mac este un program care poate descărca cu ușurință filme de pe YouTube și puteți salva coloana sonoră în fișierele codificate în format MP3.

Pentru a descărca fișiere, pur și simplu lipiți link-uri de pe YouTube la fereastra programului. Puteți alege o compresie de câteva grade: calitate originală, de înaltă calitate, 192 kbps, 128 kbps și "Audiobook ". Fișierele de descărcare sunt plasate în coadă, puteți alege, de asemenea, calitatea clipurilor pentru fiecare dintre ele care vor fi descărcate și utilizate ca sursă de sunet codificat. Puteți șterge fișierele din coadă, puteți permite, de asemenea, descărcarea numai una dintre listă.

Progresul descărcării și codării este prezentat în lista de fișiere. Fișierele MP3 Ready vor fi salvate în folderul de film, care poate fi modificat în setările programului. De la convertor, puteți merge la acest dosar sau porniți redarea sunetului.

În mod prestabilit, programul elimină filmele după extragerea sunetelor de la ele, dar dacă vrem să păstrați versiunea cu imaginea, putem dezactiva această opțiune în setări. Filmele vor fi salvate în recipientul Matroska (MKV).

Recomandat
Lasă Un Comentariu