Principal » Internet » YouTube se termină cu un studio clasic de creatori. Timp pentru a vă place un nou studio YouTube

YouTube se termină cu un studio clasic de creatori. Timp pentru a vă place un nou studio YouTube

Internet : YouTube se termină cu un studio clasic de creatori. Timp pentru a vă place un nou studio YouTube

YouTube se află în stadiul de retragere a creatorilor existenți, adică un instrument pentru încărcarea, editarea, descrierea și publicarea de filme pe propriile canale. De mult timp, un nou teste de studio YouTube au fost durabile, care acum devine singurul disponibil.

Procesul de tranziție obligatorie la o nouă aplicație este răspândită în timp și va avea loc în primele câteva luni ale anului 2020. Unii pot avea această etapă deja în spatele nostru, mai ales dacă au început anterior să folosească noul studio YouTube ca parte a testelor.

Altul, totuși, ar putea rămâne câteva zile sau săptămâni pentru a "spune la revedere la" cu instrumentul anterior. Nou Youtube Studio este vizual mult mai modern, cu toate că unele decizii în materie de design vă poate surprinde.

YouTube dezactivează studioul Clasic Creators, timp pentru a vă place o nouă versiune.

Este interesant, de exemplu, că noul studio nu a fost încă echipat cu o temă întunecată - Opțiune disponibilă astăzi în multe site-uri Google 'a, YouTube "pe cap, pe care producătorul le place să se laude. Creatorii care comută între serviciul YouTube Dark și Studio YouTube, așa că vor trebui să se obișnuiască pentru a schimba culoarea.

O altă dezamăgire poate fi planificată pentru a dezactiva directorul de directoare de muzică în care ați putea verifica cu ușurință care sunt consecințele utilizării unor melodii specifice în filme. Producătorul explică faptul că serviciul nu a funcționat și, în practică, a folosit puține persoane.

Noul și îmbunătățirea studioului YouTube este aici

Studio YouTube este un loc în care nu puteți descrie și încărcați videoclipuri noi. Creatorii au, de asemenea, acces la statistici sau instrumente extinse pentru a gestiona comentariile. Opțiuni încorporate în studio, de asemenea, să permită, printre altele, să verifice contul pentru a activa capacitatea de a încărca propriile imagini pentru filme, și în cele din urmă rândul său, pe generarea de bani, în cazul în care creatorul îndeplinește condițiile relevante.

Studio YouTube pe Android și iOS pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu