Principal » Internet » YouTube Kids: Ce oferă YouTube numai pentru copii și cum să o utilizați?

YouTube Kids: Ce oferă YouTube numai pentru copii și cum să o utilizați?

Internet : YouTube Kids: Ce oferă YouTube numai pentru copii și cum să o utilizați?

Selectarea conținutului potrivit pentru copii într-un catalog imens YouTube "și aceasta nu este o provocare. Acest lucru va ajuta la copiii YouTube, versiunea de platformă video adresată celui mai tânăr, care sunt conținutul moderat, iar părinții înșiși pot, de asemenea, să raporteze videoclipuri necorespunzătoare. Aplicația funcționează în Polonia și oferă materiale în principal în poloneză. Deși sunteți despre copiii YouTube, puteți spune o mulțime de rău, are un avantaj incontestabil - într-un mod încurajează părinții să folosească YouTube "și împreună cu un copil.

După primul început al copiilor YouTube, părintele trebuie să vă conecteze la contul dvs. Google și să configureze aplicația pentru copii. Sarcina părintelui în această etapă este de a crea profiluri pentru copii, dând vârsta lor și, eventual, o lună de naștere. Pe această bază, sugestiile ulterioare vor fi ajustate. Pentru copiii mai mici, copiii Youtube vor spune mai multe basme, mai în vârstă vor propune mai multe materiale și programe educaționale mai grave, potrivite pentru vârsta lor. Foarte important, profile va „crește“, împreună cu copii.

[1/2 Profilul pentru copii gata
[1/2 Setări temporizator

Prin predarea unui smartphone, părinții pot dezactiva motorul de căutare din contul său, dar nu este necesar. Copiii YouTube se descurcă bine cu subapordarea filmelor potrivite pentru copii și limitează parolele căutate. Există, de asemenea, abilitatea de a bloca manual filmele individuale de către părinte și istoria clară a filmelor urmărite. Părinții pot determina, de asemenea, timpul de utilizare a aplicației, pornind "Timer ". În mod implicit, contul părintelui este o chestiune de multiplicare, dar dacă copiii fac față numărătoarei, merită să setați propriul dvs. PIN.

[1/2 Această parolă YouTube Kids nu caută

După începerea aplicației, fiecare dintre copii are capacitatea de a merge la profilul dvs., schimbați avatarul și asigurați-l cu parola proprie. Conturile pentru copii vor fi disponibile pe fiecare dispozitiv în care părintele se conectează la contul dvs. Google. Dacă copilul și-a uitat parola, părintele o poate elimina. Este important faptul că părinții nu au acces direct la istoria navigării, iar aplicația vă încurajează să utilizați împreună YouTube 'a. Puteți trimite chiar materialele fără fir la un televizor.

Aplicația oferă destul de bine materialele poloneze, dar nu este perfectă. Algoritmi care aleg conținut pentru cei mai tineri utilizatori pot face o greșeală, ceea ce a arătat cazul lui Macabre Peppy, care a fost disponibil pe copiii YouTube. În timpul testelor, totuși, am reușit să evităm astfel de probleme, filme cu un sol plat, u.F.DESPRE. și altele asemenea. Deci, va trebui să acorde o atenție la modul în care de la YouTube pentru copii se bucură de cel mai mic, și cel mai bine este să o facem împreună.

Copiii YouTube pot fi găsiți în baza de date a aplicației noastre. Dacă doriți să se pregătească pentru copilul cu propriul spațiu de pe telefonul smartphone cu propriile sale aplicații, vă recomandăm acest ghid.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwareporades

Recomandat
Lasă Un Comentariu