Principal » Internet » YouTube Go disponibil: fără aditivi inutili, dar cu funcția de descărcare a filmelor

YouTube Go disponibil: fără aditivi inutili, dar cu funcția de descărcare a filmelor

Internet : YouTube Go disponibil: fără aditivi inutili, dar cu funcția de descărcare a filmelor

Nu e de mirare că, împreună cu creșterea la dimensiunea degresată a celor mai populare aplicații, producătorii sunt din ce în ce mai dispuși să-și elibereze versiunile punctuale direcționate către piețele în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, utilizatorii prezintă adesea viteza și economiile de date privind funcționalitatea. De asemenea, puteți fi făcut din YouTube.

Primele informații despre faptul că Google intenționează să furnizeze o aplicație alternativă YouTube a apărut în septembrie.YouTube Go, în prezent în faza de testare beta, este o versiune stripată a aplicației YouTube 'A, care nu se concentrează atât de mult pe optimizarea și viteza de funcționare, după ce originalul este dificil de a avea multe de plâns de ce economii de date.

[1/2

YouTube El este fără funcții sociale (Internet), autentificarea are loc numai prin numărul de telefon, iar interfața este limitată la motorul de căutare și lista de filme. Este imposibil să accesați playlisturile salvate, dar găsiți și vizionați un film sau descărcați-l în memoria dispozitivului în calitate scăzută sau standard. Cu toate acestea, este necesar să se exprime consimțământul autorului filmului.

Avem mai devreme că YouTube nu oferă nimic despre caracterul social al YouTube 'A, dar are funcții sociale absente - vă permite să împărtășiți convenabil filme descărcate prin Bluetooth și, prin urmare, fără consumul de megaoctere valoroase de transmisie de date. Aplicația este în cele din urmă disponibilă pentru a fi la nivel global, fișierul de instalare beta versiune poate fi deja descărcat din baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu