Principal » Internet » YouTube fără anunțuri gratuite. Internaut a dezvăluit un truc banal

YouTube fără anunțuri gratuite. Internaut a dezvăluit un truc banal

Internet : YouTube fără anunțuri gratuite. Internaut a dezvăluit un truc banal

Așa cum spun ei pe Internet: "un simplu truc ". Acesta este modul în care puteți stabili ce a intrat unul dintre utilizatorii REDDIT. Doar o mică schimbare în adresa URL pe YouTube pentru a scăpa de anunțurile dvs.

YouTube este unul dintre cele mai populare site-uri de pe Internet. El câștigă în principal pe anunțuri, deși recent cu ajutorul abonamentului Premium YouTube, puteți scăpa de ele. Alternativ, puteți utiliza blocuri de anunțuri, dar când se pare că acum nu trebuie. Utilizatorul REDDIT cu un pseudonim "Unicorn4sale " a demonstrat acest lucru în intrarea sa.

Cum să dezactivați anunțurile pe YouTube? Calea este foarte simplă. Suficient După numele domeniului, adică YouTube.COM "Introduceți un punct. Prin urmare, linkul de eșantion ar trebui să arate astfel: "// www.YouTube.COM./ Ceas?V = 2q9_zetUtr8 ". Funcția funcționează atât în ​​browserele desktop, cât și în browserele mobile.

În cazul unui dispozitiv mobil, pur și simplu deschideți serviciul YouTube în browser, apoi utilizați opțiunea "Version to Computer ". Apoi, schimbăm link-ul conform schemei, iar anunțul nu va apărea. În plus, punctele după numele domeniului nu trebuie să inserați după schimbarea videoclipului sau căutat pentru o altă parolă. Doar părăsirea completă a site-ului web ne va obliga să reintroducem punctele.

YouTube va observa în curând această greșeală și o va rezolva, așa că utilizați-o până când puteți. De asemenea, a fost aplicată, de asemenea, că, mai devreme sau mai târziu, cineva va crea o extensie la Google Chrome, care va adăuga automat un punct după introducerea YouTube. Până atunci nu știți ce cauzează această eroare.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu