Principal » Internet » Turnearching - Cum să eliminați?

Turnearching - Cum să eliminați?

Internet : Turnearching - Cum să eliminați?

Iovarhing-ul este unul dintre multe adăugiri rău intenționate la browserul dvs. Sarcina principală a unui astfel de "gadget" este de a schimba aspectul partidului de start și de a redirecționa la subpagini necunoscute, ciudate și periculoase, afișând o mulțime de anunțuri cu ocazia. Cum să scapi de el?

Pentru a elimina Talkesching, merită să utilizați un software dedicat în primul rând. Adwcleaner. În plus, totul trebuie verificat manual. În acest scop, accesați panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele și căutăm elemente legate de adăugiri nedorite din listă. Merită să sortați lista după dată - va fi mai ușor să localizați elementele care au fost instalate recent.

Dacă am dezinstalat toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Dacă există elemente necunoscute pe listă - să le ștergem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu