Principal » Internet » Trebuie să câștigi jocul pentru weekend - retroplatformer cu grafică CGA

Trebuie să câștigi jocul pentru weekend - retroplatformer cu grafică CGA

Internet : Trebuie să câștigi jocul pentru weekend - retroplatformer cu grafică CGA

Ca parte a unui divertisment săptămânal de weekend, vă sugerez un joc care nu este ușor, dar interesant și vă bucurați de ochi. Trebuie să câștigi jocul este un platformer exploratoriu, cu o hartă foarte ingenioasă pe care trebuie să o depășiți în toate părțile, adesea întorcându-vă pe pașii dvs. pentru a colecta toate pungile cu bani, îngropat în locuri greu accesibile.

Trebuie să câștigați jocul: remorcă de lansare cu abur

În acest joc, uneori trebuie să vă mutați capul, dar majoritatea depinde de dexteritatea și reflexul jucătorului. Trebuie să sari peste abis, să ajungi pe platformă la momentul potrivit, să eviți rachetele și să faceți acțiuni similare, caracteristice genului. Cu timpul, va fi posibilă obținerea accesoriilor care vă vor permite să ajungeți la locurile indisponibile anterior.

Poate fi muriți să vă faceți, experimentați și căutați o soluție. De asemenea, puteți merge la modul YOLO, unde locuiți o singură dată.

Trebuie să câștigi jocul nu este doar o hartă foarte bine proiectată și un mecanic simplu banal. Merită, de asemenea, o atenție la haina lor grafică interesantă. Ele pot fi jucate în patru culori ale CGA sau în culori EGA. În plus, puteți activa vizualizarea "Monitor vechi " cu un cadru, reflexe pe kinescope și o bulgăre caracteristică. Cu aceste setări, jocul are un climat neobișnuit.

În baza noastră de date a programului, veți găsi că trebuie să câștigați versiunea de joc pentru Windows și OS X. Jocul este, de asemenea, disponibil pe Steam și Ubuntu. În acest moment, acest lucru merită să o descărcați de la Steam, deoarece există o versiune mai extinsă și mai dificilă mai dificilă. Ediția de abur conține, de asemenea, DLC gratuit, care vă permite să vă întâlniți într-o pisică cu doar 9 vii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu