Principal » Android » Yoga7.7.1

Yoga7.7.1

Android  : Yoga7.7.1

Yoga este o aplicație de smartphone Android concepută pentru persoanele care doresc să înceapă o aventură cu yoga și intenționează să practice în mod regulat.

Yoga se bucură de o mulțime de popularitate în Polonia și multe sunt școli în care puteți învăța elementele de bază. Dar dacă avem timp să participăm la formare obișnuită, datorită aplicației yoga, puteți încerca să practicați în casa dvs. Programul oferă o bază de date de cunoștințe și formare, precum și filme de instruire în HD. Vă putem conecta (utilizând adresa de e-mail, precum și conturi Facebook sau Google, dar acest lucru nu este necesar să utilizați programul. În aplicație, putem, de asemenea, să stabilim scopul dvs., pe care vrem să le realizăm practicarea, care, în ipoteză să promoveze sistematică și regularitate.

În aplicație veți găsi exemple de exerciții care demonstrează un om - un instructor și le explică vocea unui lector de sex feminin. În timp ce formarea, colectăm punctele Kryia, iar cu cât le facem mai mult, cu atât mai mare va fi disponibil numărul de exerciții. Aici merită subliniat faptul că numai utilizatorii care aleg să se conecteze în aplicație vor putea folosi unele materiale. Totul a fost dat într-un mod grafic frumos, care nu distrage atenția și vă permite să vă concentrați asupra celui mai important scop, adică pe clasele de yoga în care concentrația este un factor cheie.

Programul conține un modul de micropayment. Pentru 15 PLN pe lună sau PLN 100 din abonamentul anual, vom avea acces la toate instrucțiunile și exercițiile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu