Principal » Internet » YI camera de acțiune, concurent serios pentru gopro?

YI camera de acțiune, concurent serios pentru gopro?

Internet : YI camera de acțiune, concurent serios pentru gopro?

De data aceasta ne uităm la camera foto de acțiune Yi. Acest produs este un gigant chinez atunci când vine vorba de smartphone-uri, Xiaomi. Camera web arată destul de rece, dimensiuni compacte și lentilă cu unghi larg este plusurile sale suplimentare. Iată primele momente cu acest dispozitiv și capabilitățile eșantionului, înregistrăm în 1080p la 25 kl / s. Desigur, rezoluția de înregistrare este ceea ce nu măsura, este interesant 720p în 120 kl / s.

Acest model se poate lăuda cu matricea Sony Exmor R CMOS BSI, iar procesorul este ambarella A7LS. Imaginile sunt luate la rezoluția de 16mpix. Deși camera este lipsită de un ecran de previzualizare, putem să-l împerecheați cu ușurință cu telefonul smartphone și orice modificare a setărilor de pe telefonul smartphone. Se pare, de asemenea, ca camera de acțiune Yi nu va fi compatibilă cu accesoriile la Gopro (am verificat o carcasă de fotografii sub apă).

Camera web din magazinele poloneze poate fi cumpărată pentru aproximativ 440 PLN. Este un concurent serios pentru GOPRO? Veți învăța dintr-o revizuire scrisă care va apărea în curând pe portalul nostru. Dați-mi voie să știu în comentariile, care ar putea fi verificate (vom verifica dacă este posibil :)). Între timp, vă invităm să vizionați materialul video.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu