Principal » Software » Da Căutări - Cum să eliminați?

Da Căutări - Cum să eliminați?

Software  : Da Căutări - Cum să eliminați?

Componentele nedorite din browsere sunt o problemă destul de comună a celor mai mulți utilizatori de computer Novice. Uneori un moment de neatenție este suficient pentru a "captura " adăugarea nedorită. Un exemplu este da căutări - cum să scapi de ea?

Cu excepția cazului în care pachetul tradițional antivirus nu poate gestiona un plus nedorit, merită să profitați de un instrument dedicat, de exemplu adwcleaner. Aplicația este ușor de utilizat, iar principalul său avantaj este eficient și eliminarea rapidă a programelor nedorite de software și spyware care urmează utilizatorul pe web.

În plus, AdwCleaner va reuși să elimine barele de instrumente nedorite sau elementele care afișează anunțuri. Programul scanează suplimentar registrul de ferestre din care sunt eliminate și intrările inutile. Adesea, la instalarea diferitelor programe "Cu ocazia" sunt instalate elemente suplimentare, fără consimțământul nostru. Programul descris este soluția perfectă pentru acest tip de probleme.

Pentru a elimina discuțiile Da, putem merge, de asemenea, la panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele și pe listă. Căutăm articole legate de aditivi nedorite. Merită să sortați lista după dată - va fi mai ușor să localizați elementele care au fost instalate recent.

Dacă am dezinstalat toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că este asociat cu ștergerea istoriei navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este o soluție pentru a scăpa de software rău intenționat. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu