Principal » Android » Yanosik3.5.7.7 (1320)

Yanosik3.5.7.7 (1320)

Android  : Yanosik3.5.7.7 (1320)

Oricine conduce o mașină în jurul țării, poate găsi o dificultate de trafic, dacă va exista un accident sau un control al drumului. Oamenii care au CB în mașini știu adesea multe despre aceste obstacole, iar utilizatorii din Android vine cu aplicația Yanosik.

Aplicația poate fi descărcată gratuit de la magazinul Google Play și imediat după instalare, putem continua imediat utilizarea. După ce a pornit singurul lucru pe care l-ați stabilit, atunci porecla noastră. Nu trebuie să ne înregistrăm, dar există și această opțiune.

Programul de la început va solicita includerea GPS, dar transmiterea datelor este, de asemenea, necesară pentru funcționarea corectă. Acestea nu sunt cantități mari, dar este mai bine să aveți un pachet de Internet. Comunicarea prin WiFi nu este utilă - folosim aplicația în mașină în timp ce conduceți.

De la Yanosika, putem folosi două moduri - informând doar despre evenimente sau de la navigație. În modul "Evenimente ", putem informa alți utilizatori ai aplicației despre camerele de viteză, accidentele, patrulele de poliție etc. Doar alegeți opțiunea potrivită pe ecran și confirmați - este mai bine să faceți acest pasager. În cazul în care abordăm orice obstacole posibile, suntem informați cu un semnal sonor și dacă există o limită de viteză că viteza este validă. Cea de-a doua operațiune operațiune este navigarea, care este destul de slabă în opțiuni suplimentare, dar probabil nu acesta a fost scopul autorilor cererii. În acest mod, putem folosi cu ușurință harta cu notificarea dificultăților și - la fel ca în cazul modului de eveniment - informați pe alții.

Dezavantajul aplicației și, în principiu, că este gratuit, există o publicitate care ia o zonă complet de dispute al ecranului în timp ce conduce. Nu interferează cu utilizarea lui Yanosik, dar un anunț de eveniment ar putea apărea în loc de publicitate să fie mai vizibil. În prezent, aceste informații apar lângă anunțul într-o bară îngustă.

Yanosik poate fi o alternativă interesantă la alte programe care conțin camere de viteză, cu diferența că avem informații actualizate în timp real, nu o bază de date statică pe dispozitiv, ceea ce face ca accesul continuu necesar la Internet. În aplicația însăși, există încă stocarea temporară a evenimentelor despre evenimente - în cazul în care puteți fi în afara intervalului de rețea, aplicația ne-ar putea informa în continuare despre evenimente care au descărcat și stochează temporar.

Nu neagă reglementările de trafic, dar uneori aceste informații sunt utile - mai ales dacă serviciul ascunde camera de viteză sau dacă veniți să evitați pluta, care a fost creată din cauza unui accident grav.

Recomandat
Lasă Un Comentariu