Principal » Internet » Yanosik lucrează pe Android Auto: Teste deja ultima, "Wree wre " (actualizare)

Yanosik lucrează pe Android Auto: Teste deja ultima, "Wree wre " (actualizare)

Internet : Yanosik lucrează pe Android Auto: Teste deja ultima,

Aplicația Yanosik apreciată de polonezi va fi disponibilă pe sistemul auto Android. Creatorii de navigație și de avertizare pe drum au fost rupte astăzi, secretul misterului pe Facebook, dezvăluind screenshot-ul de la emulatorul auto Android, unde puteți vedea deja pictograma aplicației, cel mai probabil în versiunea timpurie a alfa alfa.

Yanosik este una dintre aplicațiile cele mai utilizate din mașină, iar lipsa de autoturism Android a fost de mult timp să mănânce șoferii. Cu toate acestea, Google, cu doar câteva săptămâni în urmă, a deschis Android Auto pentru creatori, oferind o bibliotecă necesară pentru a crea aplicații. Acum, punerea în aplicare a „auto “ versiune a programelor Android este doar o chestiune de timp și de bună voință a creatorilor. După cum puteți vedea, Yanosik este deja pe drumul cel bun.

Din păcate, la momentul scrierii acestui text, noi nu știm când Yanosik merge la Android Auto și va fi disponibil pentru toată lumea. Misterul rămâne, de asemenea, dacă va fi pe ecran în mașină toate funcțiile cheie de pe ecran. O cerere pentru un comentariu suplimentar Am trimis la Yanosik, dar nu am primit-până când vom publica textul - atunci când vom primi răspunsuri la întrebările, publicația va fi actualizat.

Yanosik cu siguranță nu va fi singura aplicație referitoare la navigarea de către o altă companie decât Google, care va merge la Android Auto în viitorul apropiat. Implementarea "Vehicul " a navigației sale a anunțat acum câteva luni Sygic. Atunci când Android Auto va câștiga serviciul unui număr de noi aplicații, acesta va mai aproape de funcționalitatea sistemului competitiv Apple Carplay.

Actualizați,. 10:30

Am primit informații suplimentare de la Yanosik, dar, din păcate, în această etapă nu sunt detaliate. Noi știm acum, cu toate acestea, că la începutul Yanosik în Android Auto va oferi un avertisment și navigare. Potrivit programului, lucrarea de a continua până la sfârșitul lunii ianuarie. Deci, puteți presupune că cel mai rapid în februarie Yanosik va primi o actualizare după care va permite conducătorilor auto să utilizeze aplicația de pe ecran într-o mașină cu un auto Android.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (pentru Android 10 și mai mulți utilizatori) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu