Principal » Internet » Yanosik lucrează cu poliția. Acțiunea comună va dura până la 16 ianuarie

Yanosik lucrează cu poliția. Acțiunea comună va dura până la 16 ianuarie

Internet : Yanosik lucrează cu poliția. Acțiunea comună va dura până la 16 ianuarie

Yanosik începe o acțiune neobișnuită, deoarece în cooperare cu poliția. Sub sloganul "Gândiți-vă la Sober " Creatorul cererii împreună cu sediul poliției, doresc să atragă atenția poliilor la amenințările care curg de la conducere după consumul de alcool. Acțiunea va dura încă din 30 decembrie până la 16 ianuarie.

Yanosik împreună cu poliția dorește să influențeze conștiința polilor care, în primele săptămâni ale noului an mai des decât se întâlnesc de obicei în spatele volanului după ce consumul de alcool. Aplicația va apărea în aplicația în care vă puteți demonstra cunoștințele despre consecințele consumului de alcool, și, în cele din urmă, să câștige "Certificat de driver responsabil ". Dacă răspunsurile vor fi greșite, utilizatorul va primi o altă șansă.

Certificatul obținut în aplicația Yanosik va fi disponibil în social media, sporind astfel întreaga acțiune. Yanosik speră că testul vă va ajuta să vă schimbați abordarea în alcool și, în cele din urmă, reducerea numărului de șoferi care vin la acest subiect fără respect, punând apoi "pentru un cerc ".

Sursa de fotografii: © Yanosik Yanosik împreună cu poliția, organizează acțiunea "Gândiți-vă la sobru "

"Din experiența, știm că în timpul Crăciunului și mai ales în jurul valorii de Anul Nou, numărul driverelor intinutate crește (...) Prin urmare, încurajăm pe toți șoferii care, în aceeași zi sau în ziua în care chiar au mâncat alcool și nu sunt siguri dacă pot conduce o mașină pentru a interzice alkeomat într-o unitate de poliție din apropiere. Nu costă nimic și poate împiedica situațiile periculoase pe drum "- explică. Robert Opas de la sediul poliției.

Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareFolecurityyanosiktechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu