Principal » Internet » Yanosik va facilita vânzarea unei mașini pe Allegro. Prima publicitate este gratuită

Yanosik va facilita vânzarea unei mașini pe Allegro. Prima publicitate este gratuită

Internet : Yanosik va facilita vânzarea unei mașini pe Allegro. Prima publicitate este gratuită

Ce combină Yanosik și Allegro? O cerere mare pentru informarea altor șoferi despre condițiile de pe forțele rutiere combinate cu cea mai mare platformă de vânzări în Polonia pentru a ne permite

..

Vânzarea mai ușoară a mașinilor.

Forțele combinate ale lui Yanosik și Allegro și au creat o soluție inovatoare pentru un punct de atașament comun - sectorul mașinii private. Oamenii motorizați care doresc să-și vândă mașina, de astăzi pot adăuga o publicitate de vânzări pe Allegro gratuit. Condiția este de a expune oferta de la aplicația Yanosik.

Sistemul Yanosik este cel mai popular comunicator pentru șoferii din care se utilizează în mod activ o medie de 1,5 milioane de utilizatori. În aplicația Yanosik de mult timp puteți introduce datele mașinii dvs., scanați datele de înregistrare și descărcați istoricul inspecțiilor și modificărilor proprietarilor de mașini, precum și utilizarea asigurărilor preferențiale ergo Hestia. Folosind aceleași date, ne putem pregăti, de asemenea, un anunț de vânzare de mașini pe Allegro.

Schema de publicitate a fost simplificată maximă. În fila "Car " din aplicație, puteți scana codul QR al certificatului de înregistrare sau puteți alege o mașină adăugată anterior pe care vrem să o vindem. O mulțime de date vor fi completate automat, dar va trebui să oferiți prețului dvs., să descrieți echipamentul suplimentar, corpul și așa mai departe. De asemenea, este în valoare de preparare cateva imagini ale masinii, care va fi capabil să pună în licitație de la nivelul de aplicare.

[1/2 Licitația mea de vânzări Freelander gata de eliberare

La emiterea unei mașini de vânzare, acordați atenție listei preferențiale de prețuri pentru utilizatorii Yanosik. Primul anunț poate fi afișat gratuit timp de 10 zile, cu condiția ca utilizarea Yanosik am colectat puncte de cel puțin pe locul de serie la (adică cel puțin 100 km). Vizibilitatea anunțului pentru 20 și 30 de zile costă jumătate din preț. Posibilități suplimentare, cât de îngroșată a titlului de licitație și promovarea suplimentară sunt plătibile în mod suplimentar în conformitate cu lista de prețuri allegro obișnuite. Oferta este disponibilă numai utilizatorilor care vând mașini ca persoanele fizice. O persoană poate adăuga un maxim de 3 anunțuri, care trebuie să descurajeze dealerii profesioniști. Interesant, anunțul poate fi plasat fără a stabili un cont pe Allegro.

[1/2 Lista de prețuri preferențiale pentru utilizatorii Yanosik

De asemenea, merită adăugat că alți utilizatori vor apărea pe ecranul de pornire. Poate fi o bună ocazie de a vă găsi vise automate și o șansă de a ajunge la un grup mai larg de potențiali cumpărători de mașini. Pentru cealaltă parte, aceasta va fi un mic inconvenient.

Din fericire, întregul a fost proiectat astfel încât să nu transforme observațiile șoferilor de la conducere, iar ofertele pot fi navigate înainte de a ieși pe drum sau după atingerea locului. În timpul călătoriei, există doar informații non-invazive despre cea mai recentă funcție din aplicație.

Yanosika veți găsi în baza noastră de date pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu