Principal » Internet » Yanosik gata pentru vacanțe: o aplicație avertizează despre camerele de viteză în întreaga Europă

Yanosik gata pentru vacanțe: o aplicație avertizează despre camerele de viteză în întreaga Europă

Internet : Yanosik gata pentru vacanțe: o aplicație avertizează despre camerele de viteză în întreaga Europă

Bine cunoscut pentru șoferii polonezi Yanosik va informa despre camerele de viteză în Europa. De acum încolo, în timpul călătoriei prin vechile continente, vom fi informați despre camerele de viteză staționară Vitezele înregistrării și călătoriile pe o lumină roșie.

De la Yanosika ați putea folosi deja Polonia, Lituania și de anul trecut, de asemenea, în Republica Cehă și Slovacia. Acum, la grupul de țări în care aplicația avertizează despre camerele de viteză, aproape toate țările europene s-au alăturat. În lista pe care o găsim: Belgia, Germania, Estonia, Marea Britanie, Franța, Italia, Olanda, Elveția, Austria, Norvegia, Suedia, Letonia, Estonia, Slovenia, Grecia, Finlanda, Ungaria, Spania, România, Bulgaria, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Portugalia, Belarus și Ucraina.

Sistemul Yanosik a fost extins cu peste 27 de mii. Dispozitivele staționare din aproape toată Europa care măsoară viteza și plimbarea pe o lumină roșie. Creatorii promite că acesta este doar începutul lucrărilor planificate, iar baza de date va fi actualizată în mod regulat.

Faceți clic pentru a zoom

În prezent, sistemul de securitate privind camerele de viteză în țările europene este disponibil în cerere, dar în viitorul apropiat, aceste informații vor ajunge la utilizatorii dispozitivelor Yanosik. Sunt încântat că actualizarea a apărut acum - poli pot profita de aplicația nativă pentru șoferi în timpul călătoriilor în străinătate în timpul sărbătorilor de iarnă din acest an.

Veți găsi în mod evident aplicația Yanosik din baza noastră de date. O versiune pentru Android și IOS este disponibilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu