Principal » Internet » Yanosik vrea să aibă grijă de portofelul dvs. - a câștigat o nouă funcție

Yanosik vrea să aibă grijă de portofelul dvs. - a câștigat o nouă funcție

Internet : Yanosik vrea să aibă grijă de portofelul dvs. - a câștigat o nouă funcție

Yanosik a primit o actualizare, datorită cărora o nouă opțiune va veni la aplicarea - înregistrarea cheltuielilor. Creatorii doresc să faciliteze conducătorii auto să aibă grijă de costurile asociate cu mașina și de analiza lor ulterioară.

Potrivit creatorilor lui Yanosik, înregistrările de cheltuieli sunt funcția implementată ca răspuns la numeroasele cereri de utilizatori care așteaptă o soluție similară. Driverele pot acum Creați o bază de date cu cheltuielile din Yanosik, Prin adăugarea manuală a costurilor vehiculului la listă sau înregistrarea unei fotografii a chitanței în memorie.

Yanosik împărtășește costurile în categorii Ce să ajute utilizatorul în analiza lor ulterioară. De asemenea, este posibil să exporte o anumită categorie într-un fișier PDF. Potrivit creatorilor, opțiunile de înregistrare a cheltuielilor au mers la Yanosik Datorită cooperării cu aplicația de achiziție a PANPARAGON, care a oferit mult timp o soluție similară pentru orice achiziție.

Soluția noastră se ocupă în primul rând de confortul tuturor șoferilor care au o problemă cu depozitarea unor chitanțe și facturi importante, dar, de asemenea, permit o perspectivă reală asupra costurilor de menținere a mașinii și a controlului acestora. Am vrut să creăm un spațiu pentru toți șoferii pentru a arhiva documente importante care pot fi necesare în plângere sau în vânzările de mașini. Nu este mai puțin frecvente, astfel încât încasările decolorări, și citirea lor devine imposibilă, în ciuda lung de valabilitate a unui anumit produs. În această situație, o copie virtuală este bine verificată, care pot fi stocate în câmpul de înregistrare a cheltuielilor în cererea Yanosik.

Paweł Bahyrcz

Yanosik

Potrivit lui Yanosik, noile înregistrări ale cheltuielilor sunt acum disponibile în aplicație. Utilizatorii care nu le văd ar trebui să fie interesați de actualizarea. În contextul lui Yanosik, merită să reamintim că, deoarece o aplicație recentă este acum disponibilă în Android Auto. Anterior, testele interne au durat timp de mai multe luni și, mai târziu, versiunea alfa și beta. În cele din urmă, Yanosik este acum disponibil pe ecranele de mașină ale fiecărui utilizator Android Auto.

Yanosik pe Android Auto în cele din urmă la dispoziția tuturor

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> SoftwareTechmotoyanosik

Recomandat
Lasă Un Comentariu