Principal » Internet » Yanosik Autoplac a câștigat noi funcții. Acesta vă va ajuta să faceți fotografii mai bune

Yanosik Autoplac a câștigat noi funcții. Acesta vă va ajuta să faceți fotografii mai bune

Internet : Yanosik Autoplac a câștigat noi funcții. Acesta vă va ajuta să faceți fotografii mai bune

Yanosik Autoplac, care a apărut în cerere doar luna trecută, a suferit deja mai multe schimbări cheie. Acum puteți găsi aici mai ușor de găsit masina ta de vis, și, de asemenea, mai ușor de a adăuga un anunț profesional.

Yanosik Autoplac a debutat recent pe piața vânzărilor și a cumpărat mașini, ceea ce ca fiind singura din Polonia oferă notificări gratuite fără limite cu informații despre VIN verificat, rezultatele inspecțiilor tehnice, precum și un curs de la înregistrarea centrală a vehiculelor și șoferii.

  • AutoPlac tocmai a câștigat îmbunătățiri succesive, care vor avea cu siguranță de toți utilizatorii. Am reconstruit sistemul de filtrare, am introdus o căutare cu o locație sau un tip de cutie de viteze împărțit în manual și automat. Noile produse sunt incluse, de asemenea, funcția de filtrare de filtrare care conține un vehicul istoric Verificat. Mai mult, astfel de oferte au fost marcate cu o etichetă CEPIK pentru a fi și mai vizibilă utilizatorului. Aceasta este o facilitate excelentă pentru persoanele care caută mașini, deoarece, în acest fel, poate confirma credibilitatea datelor din anunț - comentarii Dawid Nowicki, Yanosik Autoplac.

AutoPlac vă va ajuta să faceți fotografii

Facilitățile așteaptă, de asemenea, vânzători. Funcția care ajută la piața poloneză a fost introdusă... Captură de vânzare. Cum funcționează?

  • Mai ales când vânzările s-au mutat în mare parte pe Internet foarte importante este o prezentare vizuală a mașinii expuse. Cumpărătorul trebuie să le vadă în toată gloria înainte de a face o întâlnire. De aceea am introdus o funcție care va facilita sarcina vânzătorului. Driverul după trecerea la secțiune adăugând fotografii la anunț primește un ghid sub forma unui capac care spune în ce zonă ar trebui să fie mașina fotografiată și de la ce site-ul face o imagine bună - comentarii Dawid Nowicki, Yanosik Autoplac.

Funcția de adăugare a fotografiei apare atunci când completați toate anunțurile tehnice de date. Șoferul primește astfel de instrucțiuni ca: rularea din față dreaptă, partea stângă a frontală, dreapta sau stânga înapoi. În acest fel, vânzătorul construiește setarea vizuală corectă, care va avea ca rezultat un interes mai mare în rândul persoanelor care doresc să cumpere o mașină nouă.

Au fost introduse noi caracteristici în aplicația Yanosik din secțiunea Autoplac atât pe Android, cât și pe iOS.

Aplicația Yanosik pe Android și IOS este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Prasestechmoto Materiale

Recomandat
Lasă Un Comentariu