Principal » Internet » Yanosik

Yanosik

Internet : Yanosik

Yanosik este un ajutor neprețuit pentru toți driverele. Datorită comunității rapide, ne vom informa despre dificultățile în trafic, blocajele de trafic, precum și radarele și controalele. De asemenea, are navigație încorporată.

Programul de la început va solicita includerea GPS, dar transmiterea datelor este, de asemenea, necesară pentru funcționarea corectă. Acestea nu sunt cantități mari, dar este mai bine să aveți un pachet de Internet. În plus, vom cere să dea pseudonimul nostru, sau conectați-vă la contul nostru (puteți crea unul nou de la nivel de aplicație sau de conectare folosind Facebook.)

De la Yanosika, putem folosi două moduri - informând doar despre evenimente sau de la navigație. În „Evenimente “ mod, putem informa alți utilizatori ai aplicației despre camerele de viteză, accidente, patrule de poliție, etc. Doar alegeți opțiunea potrivită de pe ecran și confirmați. În cazul în care abordăm orice obstacole posibile, suntem informați cu un semnal sonor și dacă există o limită de viteză că viteza este validă. Cea de-a doua operațiune operațiune este navigarea, care este destul de slabă în opțiuni suplimentare, dar probabil nu acesta a fost scopul autorilor cererii. În acest mod, putem folosi cu ușurință harta cu notificarea dificultăților și - la fel ca în cazul modului de eveniment - informați pe alții.

Dezavantajul aplicației și, în principiu, că este gratuit, există o publicitate care ia o zonă complet de dispute al ecranului în timp ce conduce. Nu interferează cu utilizarea lui Yanosik, dar un anunț de eveniment ar putea apărea în loc de publicitate să fie mai vizibil. În prezent, aceste informații apar lângă anunțul într-o bară îngustă.

Yanosik poate fi o alternativă interesantă la alte programe care conțin camere de viteză, cu diferența că avem informații actualizate în timp real, nu o bază de date statică pe dispozitiv, ceea ce face ca accesul continuu necesar la Internet. O comunitate mare și activă ridică valoarea bazei de informații Yanosik. Rezervările mici pot fi găsite pentru interfața programului care nu se potrivește cu stilistica iOS 7.

Recomandat
Lasă Un Comentariu