Principal » Internet » Yandex Phone - "Google rus " tocmai a prezentat pixelia

Yandex Phone - "Google rus " tocmai a prezentat pixelia

Internet : Yandex Phone -

Yandex Corporation, deși pentru mulți polonezi un pic exotice, un exemplu interesant de modul în care să se ocupe cu hegemoniei putere mondială IT. Nu, fără sprijinul guvernului, Yandeksowi a reușit să producă un răspuns de înaltă calitate, în principiu, pentru fiecare Google. Motor de căutare? Există. Browser? Este, pe baza cromului. Hărți? Sunteți. Problema timpului a fost până când Yandex va prezenta, prin urmare, propriul echipament.

Afișajul din acest an al smartphone-urilor de pixeli sa întâlnit cu o recepție extrem de rece și prin lipsesc idei (cum ar fi acest lucru cu mascare pe ecran), Google expuse la o ridicolitate. De asemenea, corporația nu-i pasă de faptul că sunt disponibile dispozitive Google, concentrându-se pe dezvoltarea serviciilor, care pot fi văzute pe fiecare Google I / O. Se poate spune chiar că Pixel este în primul rând echipamentul pentru a rula clienților numeroase servicii Google. Rușii au ieșit dintr-o ipoteză similară.

Telefonul Yandex este anunțat ca un telefon cu mine, care este un joc de cuvinte și, în principiu, scrisori - o scrisoare rusă va scrie o cerere personală, dar de la ea începe, de asemenea, numele companiei Yandex. După ce te familiarizezi cu materialele producătorului, cu toate acestea, este imposibil de a impresiona faptul că dispozitivul este în special nu diferă de smartphone-uri că lumea inundă fabricile din China. Este demn de remarcat faptul că, spre deosebire de Google, Yandex se bazează pe disponibilitate. Prin urmare, toate noutățile de construcție la modă nu au fost folosite astăzi, astfel încât telefonul Yandex să pară un smartphone solid din 2016.

După cum am menționat, cu toate acestea, unicitatea sa nu este pe design, ci pe serviciile oferite de Yandex. Aici rușii în nici un fel inferior Google - nici măcar nu au fost cuplat cu o mulțime de asistent de servicii de voce Internet numit alisa. Potrivit materialelor de presă, Alisa ar fi trebuit să facă deloc telefonul Yandex a văzut lumina zilei. De la motor de text-to-speech, care a asistat cu căutări în browser-ul, Alisa a evoluat într-o interfață de voce complexă, care poate induce funcții specifice aplicații specifice.

Android 8 funcționează pe dispozitiv.1 cu un pachet de aplicații Yandexsa preinstalat. Acest lucru nu este doar despre clientul sau hărțile de poștă electronică, ci de exemplu. De asemenea, pentru aplicația telefonică. Când un apel primit de la un număr necunoscut, acesta caută automat agenda telefonică Yandex și afișează informații despre cine sună. Există, de asemenea, un lansator destul de frumos Yandex pe telefonul dvs. smartphone, care poate fi instalat și pe propriul dvs. dispozitiv - programul este disponibil pe Google Play.

Dispozitivul are un afișaj diagonal de 5,65 inci și o rezoluție de 2160 × 1080 pixeli. A fost utilizată un RAM de 4 GB și un cactopus snapdragon 630 - același lucru care poate fi găsit în Nokia 7 sau Moto X4. Aparate (da, doar două!) au o rezoluție de 16 și 5 mp. Au fost scaner de amprente digitale și Troika activată NFC, sistemul de plăți rusești. Bateria are o capacitate de 3050 mAh. Carcasa de la spate este aluminiu, acoperișul frontal gorilla.

Yandeks Smartphone poate cumpăra fiecare în magazinul online! - prețul lui este în regulă. 1 mii. zloti. Într-un sens, acesta este un dispozitiv impresionant - la smartphone-ul, pe care China este produs pe ciorchini, a lovit instrumentele avansate "Ecosistem", care sunt potrivite perfect nevoilor și condițiilor locale. Liderul local al Internetului a creat un portofoliu complet de produse pentru a concura fără complexe cu Google, Microsoft și Apple. Acesta este motivul pentru care telefonul Yandex este interesant - arată că este imposibil să ieșiți neputincioși din competiția celor mai apreciate corporații din lume.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu