Principal » Internet » Yahoo demisionează de la serviciu Nu urmări, personalizare este mai important pentru companie

Yahoo demisionează de la serviciu Nu urmări, personalizare este mai important pentru companie

Internet : Yahoo demisionează de la serviciu Nu urmări, personalizare este mai important pentru companie

Yahoo a decis să se spargă cu o soluție din ce în ce mai promovată, care este recunoașterea și poziția antetului pentru a nu urmări trimise de browserul utilizatorului către site-urile din care folosește el. Este adevărat că doar o cerere de a respecta confidențialitatea, dar tot mai mult promovate. Ceea ce a făcut Gigant a decis să rupă cu serviciul său și ignorând intimitatea utilizatorilor? Potrivit companiei, aceasta este încă o soluție prea mult populară, în plus, mult mai mare capacități de configurare a configurației vieții private oferă opțiunile potrivite disponibile ca parte a setărilor contului de pe platforma companiei.

Desigur, nu este fără semnificație că prin respectarea acestui antet Yahoo ar trebui să se rupă cu unele opțiuni de personalizare în utilizator, și cu adevărat depinde de ea, pe care compania nu o ascunde deloc. Același titlu a apărut acum câțiva ani și acum sprijinul său pentru trimitere are orice browser popular. Trimis la server este un fel de informații: "Nu vreau să fiu urmărită" și vă cere să opriți urmărirea utilizatorului, de colectare a datelor despre aceasta, precum și să combinați mișcarea între diferite site-uri. Având în vedere toate platforma mare lider în punerea în aplicare a DNT, se pare

..

Microsoft. Este în Windows 8, Windows Phone 8 și edițiile ulterioare Internet Explorer este activată în mod implicit, care a întâlnit cu valul de critici din partea companiilor de publicitate. Cu excepția cazului în care alte browsere nu au, de asemenea, suport pentru această soluție, este dezactivată implicit și implică cu adevărat în mod deliberat acestora.

Desigur, punerea în aplicare a soluției nu înseamnă neapărat că orice companie de fapt, controalele acest antet și respectă cererea utilizatorului: este cunoscut faptul că promovarea acestuia de către giganți, care și astfel încât acestea să colecteze cantități uriașe de date este, în principiu face o fata buna la rău jocuri și joacă menite să îmbunătățească companiile de imagine. Cu toate acestea, trebuie să recunoașteți că Yahoo vorbind în mod explicit despre ruperea acestei soluții arată o mulțime de curaj: cineva unificat poate fi interesat de astfel de informații, a afla ce demisionează compania și de la acest lucru deja foarte aproape de a-l recunoaște pentru utilizatori neprietenoși. Deci este curajul sau doar prostia?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu