Principal » Internet » Yahoo News Digest - Cele mai importante informații din lume într-o formă elegantă

Yahoo News Digest - Cele mai importante informații din lume într-o formă elegantă

Internet : Yahoo News Digest - Cele mai importante informații din lume într-o formă elegantă

După schimbarea CEO-ului în 2012. Compania Yahoo pare să facă mai bine și să câștige încet popularitatea. Gigantul a însemnat odată mult, mai târziu popularitatea lui a slăbit și a fost diminuată de alte companii, dar asta nu înseamnă că nu se va întoarce la joc. Dimpotrivă, care arată dezvoltarea aplicațiilor mobile. A prezentat recent un altul, care este Yahoo News Digest pentru Android. Scopul său este de a oferi acces ușor la cele mai importante informații din lume.

Utilizarea aplicației nu necesită conectarea la orice conexiune Yahoo sau cont. Acesta este un ziar într-o eliberare electronică care conține toate cele mai importante informații. În acest întreg proiect, atenția returnează modul în care sunt prezentate știrile: noile date apar de două ori în timpul zilei, la ora 8:00, precum și în seara a 18-a. Utilizatorul poate vizualiza știrile din aceste perioade, de asemenea din zilele anterioare, dar el nu poate configura sincronizarea manuală. O cantitate mică de știri și o metodă de actualizare menționată dezvăluie scopul cererii: arată ceea ce este cel mai important. O astfel de simplu, și modul în care este necesar într-o lume excesul de viteză, în cazul în care suntem pur și simplu copleșiți de o sumă uriașă, de multe ori informații complet irelevante.

Știrile în sine sunt prezentate într-o formă foarte transparentă. În cadrul fiecăruia dintre materiale există referințe la site-uri web, este de asemenea posibil să se asigure materiale altor NP. Utilizarea site-urilor de e-mail sau de socializare. Aplicația vă permite să alegeți regiunea: Canada, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, precum și versiunea internațională. Din păcate, nu vom găsi aici o interfață în poloneză, iar datele publicate sunt în limba engleză. În ciuda tuturor lucrurilor, merită să vă familiarizați cu ea, chiar și din cauza drumului. Aveți nevoie de Android 4.0 sau o versiune mai nouă. Ambele Yahoo News Digest și alte aplicații ale acestui producător pot fi găsite în baza de date de aplicații mobile a site-ului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu