Principal » Android » Yahoo News digest

Yahoo News digest

Android  : Yahoo News digest

Yahoo News Digest este o mică aplicație pregătită de un gigant web care vizează accesul ușor la cele mai importante informații din lume. Serviciul colectează automat din diferite părți ale internetului. Știri și apoi le prezintă de către utilizator convenabil și consumul de conținut.

Utilizarea aplicației nu necesită conectarea la orice conexiune Yahoo sau cont. Acesta este un ziar într-o eliberare electronică care conține toate cele mai importante informații. Producătorul pentru scoparea unei astfel de selecții de informații pentru a crea o poveste. Actualizarea datelor nu funcționează, de asemenea, într-un mod similar cu alte aplicații: știrile apar de două ori în timpul zilei, la ora 8:00, precum și în seara de 18. Utilizatorul poate vedea știri din aceste perioade, de asemenea din zilele anterioare. Știrile sunt pregătite pentru citire - Grafică auxiliară, fără site-uri web. Sub fiecare material există referințe la alte site-uri web. Este, de asemenea, posibilă împărtășirea materialului altora NP. Utilizarea site-urilor de e-mail sau de socializare.

Yahoo News Digest sprijină notificările care sunt activate implicit și informează despre orele numite cu noi știri. Aplicația vă permite să selectați o ediție care se potrivește cu locația: Canada, SUA, Marea Britanie, precum și versiunea internațională. Din păcate, nu are o interfață în poloneză, iar datele publicate sunt, de asemenea, în limba engleză. Aplicația este partajată gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu