Principal » Android » Yahoo Aviate Launcher

Yahoo Aviate Launcher

Android  : Yahoo Aviate Launcher

Aviate este un program de punere în funcțiune creată de laboratoarele Thumbsup și apoi preluată de Yahoo. Se caracterizează printr-o simplitate extraordinară, precum și de învățarea de a se comporta utilizatorul și potrivirea automată a nevoilor sale. Nu oferă numeroase funcții cunoscute din alte lansatoare care se concentrează pe confortul de utilizare.

După pornire, aplicația efectuează analiza de acțiune a utilizatorului, determină care dintre aplicațiile cele mai des utilizate și necesită o atenție deosebită. Dacă alegerea nu este corectă, este posibilă selectarea unor astfel de aplicații independent. Utilizatorul selectează suplimentar interesele lor pentru a fi interesate în care trebuie grupate aplicațiile. Întregul ecran se modifică în funcție de ora din zi și de operațiunile efectuate de utilizator. Aviați adaptează la împrejurimi, oferind NP. Aplicații utile la domiciliu, la școală, la locul de muncă sau în timpul achizițiilor. Ecranul principal vă permite să schimbați tapetul și adăugarea de widget-uri, cele mai importante funcții, totuși, sunt concentrate în stânga și dreapta.

În stânga există un fel de asistent. Aplicația afișează informații despre vreme, evenimente din calendar și cele mai importante știri din lume. Utilizatorul poate adăuga colecții de aplicații prin teme (de ex. Divertisment, sport, instrumente) și widget-uri suplimentare. Mișcarea ulterioară spre stânga vă permite să alegeți spațiul de lucru. Aviatul oferă un ecran într-o anumită zi, navigare (informații de navigație), ascultând muzică, muncă și evenimente care au loc în apropiere. Drepturile Site-ul este selectat în expertul grupului de aplicații sortate după frecvența de utilizare. Deoarece aplicația nu are un ecran de listă tipică, lista lor completă, alfabetică poate fi găsită mai târziu.

Chiar și setările au fost efectuate conform aceleiași idei și, în principiu, afișează un alt ecran, astfel încât acesta să conțină comenzi rapide la instrumentul de aplicație, informații despre starea bateriei și opțiunile pentru adaptarea aviatului. Utilizatorul poate schimba pielea și un pachet de pictograme. Dacă doriți să utilizați asistentul, se recomandă configurarea locației de acasă și de lucru. Aplicația este partajată gratuit, nu afișează anunțuri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu