Principal » Internet » XPS-to-PDF lite2.4.2

XPS-to-PDF lite2.4.2

Internet : XPS-to-PDF lite2.4.2

XPS-to-PDF este un convertor de fișiere XPS și OXPS foarte simplu, rapid și exacte pentru un format mai universal PDF, precum și pentru formate grafice și text. Programul nu este un browser de fișiere de acest tip. XPS-to-PDF citește perfect fișiere compatibile cu specificația XMLP (XPS) și a hârtiei XML deschise (OXPS) și le permite să se convertească la alte formate. Donațiile documentelor pot fi salvate ca JPG, PNG, TIFF, TIFF cu straturi și BMP. De asemenea, puteți salva documente PDF, complet vector.

Din documente, vă puteți extrage și textul în sine și puteți salva în TXT (codare UTF-8 sau UTF-16) și grafica însăși și salvați-le în formate JPEG, JPEG2000, PNG, TIFF și BMP și BMP și BMP.

Programul funcționează perfect în procesul de procesare în masă. Un dosar poate fi adăugat la coada de așteptare cu subfoldere care vor fi citite.

În timpul conversiei, programul se comportă nu numai formatarea textului și graficelor, ci și legăturile, legăturile externe, conținutul și marcajele. Metadatele vor fi, de asemenea, transferate în documente noi, pe cât posibil.

CPS-to-PDF Lite citește numai primele 10 pagini ale documentului sau doar jumătate, în funcție de numărul pe care numărul va fi mai mic. Pentru a transforma documentele întregi, trebuie să cumpărați o versiune completă a programului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu