Principal » Internet » Cadrul Xpus pe Android 7.1 nougat? Hack neoficial acum disponibil

Cadrul Xpus pe Android 7.1 nougat? Hack neoficial acum disponibil

Internet : Cadrul Xpus pe Android 7.1 nougat? Hack neoficial acum disponibil

Titularii de smartphone-uri cu cea mai recentă Android 7.1 poate dori în cele din urmă cu beneficiile cadrului xpos. Interesant, nu este meritul echipei de dezvoltare oficială - transferată către Android Nougat a reușit să fie Italianprogramme de fucquestion independent, dezvoltând sistemul de purifies.

Acum o săptămână RoVo89, creatorul XPOSed, explicat, fanii Android 7.1 trebuie să fie răbdător.Nougat a introdus cât mai multe schimbări "sub masca", că adaptarea donării, oferind o putere completă asupra cadrului de cadre este o mulțime de timp.

Între timp, pe scenă a apărut Moderskiej Interesant Submodłart Creat pentru Open Source 'din acea Android (AOSP) 7.1.2, care permite funcționalitatea cadrului Xposed Naalternativ ROM-AH. Nu a fost ceva ce ați putut după PlostuzainStalować: Dezvoltatorii roms trebuie să-și adapteze submodulul lor Firmware DotWorzonych. Mai târziu, nu a fost nevoie de Nawetrota: a creat un astfel de sistem pur și simplu conectarea mecanizmemydo dezvăluie toate metodele utilizate de modulele xpuse.

Oamenii care dezvoltă purifyossięgnęli după sub-modulul menționat și au reușit astfel ca Byłmożliwy să instaleze roms alternativ ca flashowanyzip în modul de recuperare (de ex. de către TWRP) - nu este nevoie de więcprzerabiać acești romi. Versiunile pentru toate arhitecturile locale au fost pregătite. Așadar, putem ajunge pe Xposedsdk25 ARM64, ARM și X86. La acest site veți găsi Teżwersję pentru Magiska, Alepóki Ceea ce nu funcționează încă.

Soluția a fost testată pe smartphone-ul OnePlus 3T cu Androidem7.1, dar judecând după rapoartele utilizatorilor care apar în firul pe forumul XDA-Developers, puteți presupune că ar trebui să funcționeze și pe alt dispozitiv cu cea mai recentă versiune "Robocika ".

Nu garantăm, bineînțeles, că vor începe toate Xpuse, cu atât mai mult pentru că ROVO89 avertizează deja interesant că această soluție nu asigură implementarea corectă a întregului apixposed. Cu toate acestea, se recunoaște încă că lucrează la oficialul XPOSED pentru Android N ocupă mult mai mult: elementele de bază sunt ușor introduse, dar diavolul este imposibil. Deci, dacă vă interesează. La lansarea unui ModulexPrivație pe noul dvs. smartphone, aceasta poate fi o atenție remarcabilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu