Principal » Internet » XP-ANTISPY POSZKROMI Colecții WIWERS Windows 10

XP-ANTISPY POSZKROMI Colecții WIWERS Windows 10

Internet : XP-ANTISPY POSZKROMI Colecții WIWERS Windows 10

XP-ANTISPY este un instrument foarte popular pentru migrarea ușoară a setărilor de confidențialitate Windows XP, Vista, 7 și 8któration implicite. Astăzi, Windows 10, care în jurul conceptului "confidențialitate" chiar a stat, cererea de acest tip de instrument este disputa.Este adevărat că bloggerul nostru excelent sugerează în mare măsură să nu folosească protecția programelor externe-curățătoare, dar nu vom fi prompte, nu fiecare utilizator PC va fi un medic de informatică. Iwłaśnie pentru cei care folosesc utilizatorii de serie poate byćwydana după câțiva ani o nouă versiune a XP-Antispy, care este cel mai nou sistem Microsoft Sięussawieniami.

Dacă nu pentru ediția Windows 10, probabil că XP-ANTISPY ar fi trăit. Deși programul a fost opensource ', nimeni nu a fost dezvoltat, iar autorul însuși a fost convins că a făcut un comor în problema etanșării "Windows " înainte de scurgeri de date. Cu toate acestea, când sa familiarizat cu ceea ce face "zeci", acumularea de date privind activitatea utilizatorilor fără să-i ceară permisiunea și imposibilă excluderea acestora în setările sistemului, el a considerat că își folosește abilitățile și popularitatea sa de limită Volumul colectorului Microsoft.

Cea mai recentă versiune este de colectare într-un singur loc toate găsit în intimitatea vieții private în Windows 10 - I da în judecată.în. pentru a opri Wi-Fi Sense, biometrie, WindowsUpdate de partajare de P2P, identificatorii de publicitate, geolocalizare, analiza derularea programelor etc. Aceasta este încă beta, marcată ca 3.98-3, versiunea finală ar trebui să fie disponibilă până la sfârșitul acestui an, dar astăzi se poate spune că totul funcționează corect.

Un anumit inconvenient pentru unii utilizatori poate fi faptul că beta este disponibilă numai în limba germană. Angielskalokalizacja apare cu o versiune finală, Jednaknarzędzie lucrează astăzi atât de bine încât am decis versiunea de testare Sięudostępnić în Bazieoprogramowania - veți găsi în toate versiunile panoului, referit la "versiunea de dezvoltare ". Vă reamintim că modificările premium vor face o copie de rezervă a setărilor curente.Programul solicită acest lucru la început, trebuie să răspundeți la întrebarea "I".

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu