Principal » Windows » Xnview2.50.4

Xnview2.50.4

Windows  : Xnview2.50.4

Xnview este foarte popular, gratuit pentru aplicații home un browser grafic, constituind o alternativă excelentă la astfel de aplicații ca ACDSee și Irfanview.

Programul are un manager de fișiere configurabil care vă permite să personalizați cu ușurință modul de afișare a fișierelor grafice vizualizate. Utilizatorul poate decide ce informații vor fi afișate împreună cu imaginea, precum și dimensiunea sa. Browser oferă o previzualizare de peste 500 de formate grafice populare, permițându-le, de asemenea, să se transforme la una din cele 70 de formate utilizând o varietate de filtre (Blur, Mediu, accentuare...) și efecte (lentile, valuri...). Printre capacitățile de program găsim chirurgie de auto-intruziune, imagini inversate fără pierderi în format JPEG, aplicând text și filigran, schimbarea dimensiunii imaginii și spațiului de lucru, ascuțit și mult, mult mai mult. Ce aplicație relevantă vă permite să editați automat și să convertiți mai multe fișiere din coadă.

În plus, Xnview are instrumente utile care vă permit să îmbunătățiți imprimarea și să scanați imaginile. Funcțiile ulterioare ale programului creează descărcări pe ecran, afișează grafica selectată ca o prezentare de diapozitive, generarea de galerie online și foi de miniatură.

Atenţie!

Pe site-ul producătorului, sunt disponibile și versiuni suplimentare - standard și minime.

Recomandat
Lasă Un Comentariu