Principal » Internet » Xnview mp0.99.4

Xnview mp0.99.4

Internet : Xnview mp0.99.4

XnView MP este o versiune îmbunătățită și modernizată a aplicației Xnview, care este foarte populară, gratuită pentru browser-ul grafic, care este o alternativă excelentă la astfel de aplicații precum ACDSEE și IRFANVIEW. Noua versiune a programului utilizează avantajele procesoarelor moderne și este optimizată în acțiune pe mai multe corzi.

Programul are un manager de fișiere configurabil care vă permite să personalizați cu ușurință modul de afișare a fișierelor grafice vizualizate. Utilizatorul poate decide ce informații vor fi afișate împreună cu imaginea, precum și dimensiunea sa. Browser oferă o previzualizare de peste 500 de formate grafice populare, permițându-le, de asemenea, să se transforme la una din cele 70 de formate utilizând o varietate de filtre (Blur, Mediu, accentuare...) și efecte (lentile, valuri...). Printre capacitățile de program găsim chirurgie de auto-intruziune, imagini inversate fără pierderi în format JPEG, aplicând text și filigran, schimbarea dimensiunii imaginii și spațiului de lucru, ascuțit și mult, mult mai mult. Ce aplicație relevantă vă permite să editați automat și să convertiți mai multe fișiere din coadă.

În plus, XnView MP are instrumente utile care vă permit să îmbunătățiți imprimarea și să scanați imaginile. Funcțiile ulterioare ale programului creează descărcări pe ecran, afișează grafica selectată ca o prezentare de diapozitive, generarea de galerie online și foi de miniatură.

Recomandat
Lasă Un Comentariu