Principal » Internet » Xnconvert1.95

Xnconvert1.95

Internet : Xnconvert1.95

Xnconvert este un mic și gratuit, dar oferind o mulțime de opțiuni pentru conversia fișierelor grafice. Suportă peste 500 de formate (inclusiv fișierele brute), permițând m.în. schimbarea dimensiunilor foto, tăierea, aplicarea textului și a filigranelor, utilizarea diferitelor filtre, efecte și multe altele.

Programul vă permite să lucrați cu fișiere unice, precum și colecțiile lor. În plus față de ușurința utilizării, este, de asemenea, caracterizată de viteza și suportul pentru metoda "Drag-I-Drop ", facilitând semnificativ lucrările cu un număr mai mare de imagini. După pornire, utilizatorul trebuie să treacă prin 3 pași simpli în care citește fișierele pentru a modifica, selectează funcțiile care le vor fi aplicate și indică locațiile în care XNCONVERVET va salva graficul de ieșire.

Un instrument imens pentru instrument este mare, ca pentru un instrument gratuit, numărul de diferite tipuri de opțiuni și filtre care pot fi utilizate pe fiecare dintre fișierele grafice. Cu ajutorul lor, schimbați dimensiunea imaginii, îl vom întoarce înapoi, vom transforma unghiul, vom obține o reflecție în oglindă, vom modifica culoarea culorii, vom face un text sau un filigran. Xnconvert poate modifica, de asemenea, setările de alb, contrast și luminozitate, umbre / iluminare de fundal, oferind în același timp posibilitatea de a folosi multe filtre populare - blur, ascuțire, înmuiere și multe, multe altele. În plus, un set de măști interesante va merge la utilizatorul care va permite de ex. Pentru crearea unui cadru interesant. Efectul de ieșire poate fi vizualizat înainte de a salva fișierele de pe disc.

Printre formatele grafice acceptate de xnconvert, puteți găsi m.în. BMP, CIN, DCX, DDS, DIS, DPX, EMF, GIF, ICO, IFF, IMG, JPI, JP2, JPC, JPG, JPEG, JFIF, KRO, MBM, MIT, MTV, PAT, PBM, PCX, PDB, PDF, PGM, PIC, PNG, PNM, PPM, RPC, PS, PSD, QRT, RAW, RGB, RLS, SCT, TGA, TIF, VST, WBMP, WEBP, WRL, VRML2, XBM, XPM, YUV și multe altele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu