Principal » Internet » XMG U726 Ultimate, testez un notebook pentru 14.000. PLN

XMG U726 Ultimate, testez un notebook pentru 14.000. PLN

Internet : XMG U726 Ultimate, testez un notebook pentru 14.000. PLN

Piața hardware pentru jucători încă surprize. Rezultatele vânzării de computere, notebook-uri și chiar smartphone-uri dau o durere de cap de mulți manageri. În acest domeniu, cu toate acestea, există o nișă în cazul în care crește și din două cifre sunt enumerate de mai mulți ani. Acestea sunt echipamentul pentru jucători. Avem computere pentru jucători, notebook-uri pentru jucători, accesorii, cum ar fi mouse-ul, tastatura și căștile pentru jucători. Avem, de asemenea, un comprimat pentru gameri :) orice lucru care poartă adnotarea "jucător " vânturi vânturi. Nu e de mirare, dincolo de brandurile recunoscute, de asemenea, acele persoane mai mici doresc să transmită ceva în acest domeniu. Iată materialul cu un notebook pentru jocul notebook Schenker XMG U726 Ultimate, care este mai puternică decât mai mult decât un computer desktop eficient cu costuri reduse. Noi invităm!

Ceea ce acest echipament este eficient, veți vedea în materialul video atașat. Acum prezentăm pe scurt personajele principale, această performanță. În primul rând, procesorul. Acesta este cel mai obișnuit, reprezentantul desktop al familiei Skylake, exact Intel Core i7 6700. Nu numai că, nu este lipit la bord, deoarece este de obicei doar o priză normală, care în viitor putem pune o copie a celor mai puternici.

Cu excepția cazului în procesorul a trezit deja recunoașterea noastră, ceea ce avem de spus despre placa grafică? Deși acesta este un sistem mobil, este mai aproape de plăcile sale grafice pe care le găsim în multe PC-uri. Aceasta este Nvidia GeForce GTX 980 într-o eliberare mobilă, cu toate acestea fără litere M în nume. Această carte, care datează din TDP de 200 de wați, iar memoria și ceasurile de bază sunt practic identice cu cele găsite într-un echivalent de birou. Aici, vom primi în continuare 8 GB de memorie GDDR5, care se va traduce în performanță cu aproximativ 30% mai mare decât GTX 980m. Aceasta este în prezent cea mai rapidă carte de pe piața mobilă!

Din păcate, o astfel de eficiență ridicată a fost implicată în compromisuri pe care nu le poate accepta toată lumea. În primul rând, zgomotul, în timpul distracției, este necesar să folosiți căști, altfel noebook-ul va fi singurul care va auzi în timp ce se joacă. Un alt lucru este consumul de curent. Se va întâmpla odată ce notebook-ul nostru va lua chiar 250 de wați. A existat, de asemenea, un notebook în notebook-ul unității optice, deși este deja o specie magnifică, ar fi recomandabil să adăugați un cititor Blu-ray. La final, prețul este încă, această configurație de testare costă 1 14 mii. PLN. În schimb, primim cel mai rapid notebook, care este disponibil pentru vânzare. Concurența la un preț similar nu va oferi o astfel de eficiență.

În cele din urmă, este în valoare de notebook-uri adăugând că XMG pot fi deja cumpărate de pe piața poloneză și importatorul este Impakt S.ȘI.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu