Principal » Internet » Xiaomi mi TV Q1: 75 de inch Qled intră în poloneză. Prețul este atractiv

Xiaomi mi TV Q1: 75 de inch Qled intră în poloneză. Prețul este atractiv

Internet : Xiaomi mi TV Q1: 75 de inch Qled intră în poloneză. Prețul este atractiv

75-inch TV QLED Xiaomi MI TV Q1 Momentul Lada va debuta în Polonia și tocmai și-a îndeplinit prețul. Acesta este un produs care oferă echipamente de rafturi mai mari, dar mai mică decât prețul concurenței. Are cele mai recente conectori HDMI 2.1, deci este adaptat sub consola PS5 și Xbox Series X.

Xiaomi mi TV Q1 - parametri

Xiaomi MI TV Q1 are un ecran QLED de 75 de inch. Rezoluția sa este de 4k, iar receptorul în sine este compatibil cu tehnologiile HDR: HDR10, Dolby Vision și HDR10+. Ele oferă o luminozitate mult mai mare a imaginii, și mai mult accentuează elementele mai întunecate fără a pierde detalii în imagine.

Xiaomi TV pune pe o binecunoscută versiune a sistemului de operare Android TV. Are un asistent integrat Google și Chromecast (protocol pentru a micșora muzica și video de la telefon).

Prezența a trei conectori HDMI 2.1 va garanta jocuri video americane pe seria PS5 și Xbox X într-o rezoluție și 4k pe lichiditatea simultană de 120 cadre pe secundă. 120 Hz Matrix este, de asemenea, un garant al experiențelor bune atunci când vizionați sport sau, în general, cu o mișcare rapidă pe ecran.

Xiaomi a avut grijă de prezența funcțiilor HDMI utile 2.1, modul automat sau redați sunetul prin HDMI EARC (ceea ce este - am explicat sora gadżetomanii).

Ecranul este cu adevărat QLED MATERIX LCD cu un strat de așa-numitul. Puncte cuantice. Ele oferă o luminozitate mai mare a imaginii și o paletă de culori mult mai largă văzută pe ecran.

MI TV Q1 se distinge suplimentar prin diminuarea completă a matricei locale - FALD). Acest tip de iluminare asigură un nivel negru mai mare decât nivelurile negre LCD, contrastul și mai adânc.

Producătorul se mândrește cu o acoperire de culoare NTSC de 100%.

Când vine vorba de audio, Xiaomi a introdus un sistem de sunet 30W, care este format din 2 tweeter și 4-bătătura difuzoare. Acestea susțin formatele Dolby Audio / DTS-HD.

Preț și disponibilitate

Xiaomi TV TV Q1 într-o versiune de 75 inch va fi disponibilă În avans de la 15 martie la PLN 4999. Promovarea va dura în timp ce stocurile durează. Mai târziu, în vânzarea regulată vom plăti pentru echipament 6499 zł.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Smart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu