Principal » Internet » Xiaomi Mi murala TV - 4K TV cu Samsung matrice Concurența pentru TV Frame

Xiaomi Mi murala TV - 4K TV cu Samsung matrice Concurența pentru TV Frame

Internet : Xiaomi Mi murala TV - 4K TV cu Samsung matrice Concurența pentru TV Frame

Xiaomi nu încetini ritmul și curaj se dezvoltă toate categoriile de produse. Una dintre ultimele știri este un televizor MIRAL TV 4K MI, care în practică constituie concurență pentru seria Samsung Frame și care este interesant - este echipat cu o matrice a acestui producător. După ce agățat pe perete, televizorul mural este extrem de plat și se conectează la o bază integrală doar o singură linie, care sunt transferate atât la semnalele de intrare, cât și la sursa de alimentare.

Dispozitivul informează site-ul Gizchina cu un ecran diagonal de 65 inch. 4K și rezoluția HDR sunt acceptate, iar întregul are o grosime mai mică de 14 milimetri. Partea integrală a setului este baza cu toți conectorii, care acționează și ca o Soundbara cu un woofer. La televizor, de asemenea, a existat, de asemenea, un software interesant echipat cu inteligență artificială.

Xiaomi mi Muralul TV, Foto. Xiaomi, Weibo.

Eficiența corespunde unui procesor amlogic 4-core, cu 64 de biți cu miez A53 cu un timp maxim de 1,8 GHz. Amenajarea grafică este Mali-T830MP2 cu alpinism 750 MHz. Există 2 GB de memorie de operare și 32 GB la date. Un Wi-Fi cu două benzi, Bluetooth 4 a fost construit în dispozitiv.2, 3 conectori HDMI și 2 USB.

Xiaomi mi Muralul TV - o oportunitate care nu poate merge în Polonia

În China, un nou televizor Xiaomi poate fi deja comandat. A fost evaluat pentru mai puțin de 7.000 de yuani, care în conversie directă și fără taxe suplimentare este echivalentul a 4000 PLN. Este demn de remarcat faptul că cadrul Samsung Televizoare sunt în mod clar mai scumpe. În Polonia pentru modelul de anul trecut cu o diagonală mai mică (55 inci), aproape 6000 PLN trebuie să fie emise.

Din păcate, nu există informații despre acest moment sau când Xiaomi Mi Mural TV ar putea merge la vânzările oficiale în Polonia. Xiaomi, cu toate acestea, nu se oprește să extindă ofertele produselor lor în Europa, care pot fi evidențiate de numeroase vânzări oficiale de vânzări, inclusiv în Polonia. Deci, este posibil ca televizorul descris mai devreme sau mai târziu, de asemenea, merge pe piața noastră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu