Principal » Internet » Xiaomi mi max - noua eră a smartphone-urilor?

Xiaomi mi max - noua eră a smartphone-urilor?

Internet : Xiaomi mi max - noua eră a smartphone-urilor?

În timp ce Samsung se luptă cu o înfrângere asociată cu modelul defect Nota 7, LG se trezește de la somnul de iarnă, iar Motorola încearcă să convingă oamenii la un smartphone modulară, compania Xiaomi fără un zgomot mai mare, anunțuri și promisiuni prezintă ceva care arată ca un vis devin realitate și visează atât entuziaști de smartphone, de asemenea

..

Alți producători. Aici sunt Xiaomi Mi Mix - un smartphone fără cadre.

Nu cu mult timp în urmă, producătorii s-au lăudat că cadrele lor au un milimetri acolo, iar suprafața ecranului în raport cu carcasa este xx procente. Xiaomi și a decis să tace toate "Sweep " despre prezentarea smartphone-ului, care, în general, nu are cadrul și ecranul acoperă 91,3% din suprafața întregului panou. Numai sub ecran există o centură de carcasă îngustă care ajută la utilizarea dispozitivului minimizând riscul incluziunii accidentale a unor funcții. Și cum arată? Ei bine - nebuni!

Privind la poze, avem impresia că acesta este doar un proiect, un model conceptual și, de fapt, totul va fi mult mai rău. Greşeală! Acest telefon este un moment de vânzare! Interesant, dimensiunile telefonului sunt doar câțiva milimetri mai mare decât modelele cu un ecran de ecran de 5,5 inch, dar din cauza lipsei de cadre, producătorul a reușit să utilizeze un ecran cu diagonala la fel de mult ca 6,4 cm în proporții de 17: 9. Rezoluția rezonabilă 2040 x 1080 pixeli, care este valoarea pe telefonul smartphone mai mult decât suficient. Și ca și în cazul eficienței?

Acesta va fi un model emblematic, așa că nu ne îngrijorăm că în mijloc va fi cel mai bun. Inima va fi un procesor Qualcomm Snapdragon 821 cu o frecvență maximă de lucru de 2,35 GHz. Funcționează cu RAM de 4 sau 6 GB și o depozitare cu o capacitate de 128 sau 256 GB de tip Flash UFS 2.0. Nu veți putea extinde memoria dispozitivului folosind carduri microSD, dar

..

Deja la 128 GB, probabil este inutil. Echipamentul va funcționa sub inspecția Android 6.0 Marshmallow cu o suprapunere a miui 8.0, dar probabil imediat după premiera, va apărea o actualizare a "șapte ". Și ca și în cazul prețului?

Știm cu toții ce bani trebuie să fie pusi pentru modelele emblematice ale concurenței cunoscute în ziua de lansare. Uneori suma se apropie sau depășește 4000 de zloți. Desigur, Xiaomi nu are intenția de a ieși din clienți. Versiunea echipată cu 4 GB de memorie flash și 128 GB de memorie flash, care este valoarea impresionantă, va costa aproximativ 2050 zloți. Ca o varietate de 6 GB de RAM și 256 GB de memorie flash va trebui să plătească aproximativ 2,350 zloți. Desigur, în vânzările oficiale din Polonia, aceste prețuri vor fi și câteva sute de zloti mai mare, care și da, în comparație cu concurenții, pare a fi o oportunitate în segmentul superior de dispozitiv.

Ei bine, Xiaomi a arătat din nou că este o companie serioasă și foarte periculoasă înaintea altor producători care nu sunt un pas, ci despre generație. Până în prezent, Xiaomi a fost acuzat că a copiat alți producători. Ce vor spune toți experții acum? 

Recomandat
Lasă Un Comentariu