Principal » Internet » Xiaomi Me Max 2 - Posibilități mari, prețul mic?

Xiaomi Me Max 2 - Posibilități mari, prețul mic?

Internet : Xiaomi Me Max 2 - Posibilități mari, prețul mic?

Dispozitive de brand Xiaomi, nu numai smartphone-uri, dar și gadget-uri și diverse accesorii pentru o lungă perioadă de timp surprins de un mare raport calitate-calitate. Nimic nu este ciudat că popularitatea acestei companii din Polonia este în creștere foarte rapidă - aceasta este o alternativă bună la dispozitive de infractor de companii populare. Un nou model poate confirma această regulă. Vorbesc despre Xiaomi Me Max 2.

Un ecran excelent, o baterie mare, parametri mari și stilistică interesantă la un preț rezonabil - aceasta poate fi o rețetă pentru succes. Cu excepția cazului în care mulți utilizatori cred că un ecran de ecran de 5 inch este un maxim care oferă mobilitate, atât de multe afirmații că o suprafață mare de lucru este baza. Deja săptămâna viitoare, Xiaomi Mi Max 2 va debuta pe piață. Parametrii apar impresionant.

Un element caracteristic și, evident, ecranul LCD IPS de 6,44 inch cu rezoluție FullHD (1920 x 1080 pixeli) Corning Gorilla Gorila 4 protejată 4. Utilizarea unui astfel de ecran mare ne-a permis să folosim o baterie mare. Prin urmare, vom avea o legătură cu o capacitate de până la 5.000 de meh, deci există vremuri de acțiune cu adevărat decente, deși

..

Un astfel de ecran mare pe care trebuie să-l adăugați ceva.

Dispozitivul va fi disponibil în două versiuni. Varietatea mai ieftină este să se bazeze pe Snapdragon 625. În cel de-al doilea a fost cel mai recent aspect al Qualcomma sau Snapdragon 660 cu miezurile lui Kryo 260. Probabil, diferența va fi, de asemenea, o memorie RAM și o memorie încorporată în datele utilizatorului. Detalii specifice. Preț?

Pe piața chineză, o varietate mai ieftină pentru a costa aproximativ 900 zloți, și mai scump aproximativ 1200 zloți. Acestea sunt, desigur, prețurile convertite direct din yeni. Chiar și după ce a adus "pe propriul dvs. ", prețul va sari aproximativ 100-200 zloți, iar distribuția poloneză oficială, dacă așteptăm acest model, cu siguranță va însemna costul cel puțin PLN 300-400 mai mult. Și apoi atractivitatea modelului este foarte scăzută.

Recomandat
Lasă Un Comentariu