Principal » Internet » Xiaomi mi caseta: Actualizarea realizată la Android 8.0 oreo disponibil pentru descărcare

Xiaomi mi caseta: Actualizarea realizată la Android 8.0 oreo disponibil pentru descărcare

Internet : Xiaomi mi caseta: Actualizarea realizată la Android 8.0 oreo disponibil pentru descărcare

Vestea bună pentru toți utilizatorii care utilizează Smarttv Xiaomi Miox 3 sau întrebându-se despre cumpărarea lor. Actualizarea Android mult așteptată este acum disponibilă pentru acest dispozitiv pentru a descărca prin canalul OTA (direct de la setările dispozitivului). Android 8 este instalat.0 Oreo, și merită să reamintim că echipamentul a lucrat la Android până acum.0.1 Marshmallow cu amendamente de securitate de lungă durată și excepția a fost doar o mână de oameni ale căror date au fost de a testa Android Nougat.

Actualizarea cântărește aproximativ 600 de megaocteți, iar procesul de instalare nu durează mai mult de câteva minute. O nouă versiune a sistemului nu este doar un ecran principal actualizat, cu un fundal dinamic dinamic, dar și o optimizare mai bună. În cazul meu, animațiile sunt semnificativ mai mirositoare după actualizare, iar telecomanda reacționează fără întârzieri - întârzierea minimă anterioară ar putea fi observată, în special în timpul opțiunilor rapide de comutare. Am observat, de asemenea, pentru a elimina problema accidentelor atunci când jucați muzică de la clientul Server Plex.

Boxul actualizat MI funcționează atât mai eficient și este mai convenabil de utilizat. Meniul principal este acum mai transparent și poate gestiona manual conținuturile recomandate independent pentru fiecare aplicație. Mai devreme a fost posibil, dar recomandat a fost agregat într-o singură viziune. Acum, un guvern separat pe miniaturi este disponibil pentru fiecare program.

În funcție de preferințele dvs., puteți ascunde complet programele selectate. Este, de asemenea, o schimbare pozitivă în raport cu versiunea anterioară a sistemului. Anterior, în cazul instalației din fabrică, Netflix și Redbullt TV ar putea fi numai din conținutul propus din aceste aplicații, dar nu mai sunt din pictograma de pe ecranul de pornire - acum este posibil și cu siguranță va aprecia utilizatorii care, din programele listate pur și simplu nu folosesc.

[1/2 Înainte de a actualiza, Android 6.0.1 marshmallow. În plus față de situația de ieșire la meniu În timpul redării filmului, fundalul meniului este neschimbat.

Actualizarea la Android Oreo implică, de asemenea, reîmprospătarea actualizării de securitate. Anterior, caseta a acționat pe definițiile din luna iulie a anului trecut, în timp ce amendamentele din aprilie 2018 sunt acum disponibile. Prin urmare, vom vorbi, prin urmare, nu numai despre o funcționare mai eficientă și o interfață mai atractivă, dar și un nivel de securitate crescut al dispozitivului.

După actualizarea meniului principal, acesta este împărțit în rânduri corespunzătoare recomandărilor din aplicațiile selectate.

În cele din urmă, merită să vă amintim că caseta Xiaomi MI este încă aleasă cu nerăbdare de către utilizatori un snap-in la televizoare care nu au funcția inteligentă. Puteți găsi o mulțime de produse competitive pe piață, dar această casetă a câștigat o mulțime de opinii pozitive, inclusiv datorită funcției Google Chomecast Built-in, funcționarea filmului 4K la 60 de cuști pe secundă și operațiunea HDR. A aperitivul costă mai puțin de PLN 300 și recent îl puteți cumpăra chiar și pe piața Biedronka.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okrogrammingsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu