Principal » Internet » Xiaomi mi banda 1s este o bandă inteligentă pentru doar 60 pln

Xiaomi mi banda 1s este o bandă inteligentă pentru doar 60 pln

Internet : Xiaomi mi banda 1s este o bandă inteligentă pentru doar 60 pln

Producătorul chinez Xiaomi dorește să domine nu numai piața smartphone-urilor, ci și purtătoare. El îl poate ajuta în acest ultim ultim Smartopask - Mi Band 1s, care are totul pentru a deveni o lovitură reală. A fost la prețuri la aproximativ 60 de zloți.

Compania Xiaomi, emiterea SmartOpask, MI a luat aceeași tactică ca în cazul smartphone-urilor - o adresă atractivă și o mulțime de posibilități la un preț scăzut. O astfel de abordare a adus efecte, m-am vândut în peste 10 milioane de bucăți, făcând Xiaomi o a treia cea mai mare companie care produce purtătoare.

Noua bandă Xiaomi - MI Banda 1s poate vinde chiar mai bine, devenind unul dintre cele mai vândute dispozitive de îmbrăcăminte. Prețul va contribui la acest mare succes așteptat, MI Banda 1S a fost prețată pentru aproximativ 60 de zloți. Este foarte puțin, competiția poate fi mai scumpă de mai multe ori, fără a nu oferi nimic mai mult. Dacă suntem deja oferite funcții, atunci Smartopska Xiaomi poate măsura activitatea noastră fizică, numărul de pași și, de asemenea, monitorizează somnul. Acest lucru nu este sfârșitul, în versiunea anterioară a existat o lipsă de pulverist, în timp ce în MI banda 1s producătorul a decis să folosească senzorul potrivit. Pentru 60 de zloți, obținem un Smartoboard, care nu iese din posibilitățile de monitorizare a organismului din costul a peste o mie de zloți de Smartwatch.

MI Banda 1S nu are un afișaj, deci avem acces la toate datele colectate numai de la nivelul dispozitivului asociat. Trupa sprijină Android și iOS. Are un certificat IP67, astfel încât să putem scufunda în apă timp de maxim 30 de minute. Vânzările din China vor începe pe 11 noiembrie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu