Principal » Internet » Xiaomi mi a2 lite - Xiaomi fără Miui va fi în continuare un smartphone grozav

Xiaomi mi a2 lite - Xiaomi fără Miui va fi în continuare un smartphone grozav

Internet : Xiaomi mi a2 lite - Xiaomi fără Miui va fi în continuare un smartphone grozav

Xiaomi Mi A2 va fi cu siguranță un smartphone foarte bun, chiar dacă va fi lipsit de ceea ce iubim în Xiaomi. A2 va fi afișat într-o săptămână, iar cu el versiunea mai slabă a cărei avantaj poate fi m.în. Timp de lucru fără încărcător.

În contul oficial al Xiaomi pe Twitter, au fost publicate informații suplimentare despre noile smartphone-uri, pe care le vedem oficial pe 24 iulie. Cea mai recentă grafică anunță premiera a două modele - Mi A2 și Mi A2 Lite.

Xiaomi mi a2 lite aveți un afișaj de 5,84-inch cu o rezoluție de 2160 × 1080 pixeli. Inima va fi un procesor Snapdragon 625. La bord vor exista 3-4 GB RAM și 32-64 GB pe date cu opțiunea de extensie utilizând o cartelă de memorie. Camera principală plasată pe spate este formată din două lentile - 12 MP și 5 MP. În fața din față, chiar deasupra ecranului, va fi instalată cea de-a 8-a camere video MP.

În ceea ce privește performanța, Mi A2 Lite va fi, evident, mai slab decât Mi A2. Cu toate acestea, el ar trebui să ofere un timp de lucru mai lung pe o singură taxă. Bateria are o capacitate de 4000 mAh. La rândul său, utilizatorii A2 vor primi 3010 mAh. Ambele smartphone-uri vor fi lipsite de suprapuneri Miui. Este demn de remarcat faptul că pentru mulți utilizatori Xiaomi, această suprapunere este cel mai mare avantaj al smartphone-urilor producătorului chinez. În loc de MIUI, două modele marcate cu Android One Logo vor funcționa sub inspecția Android 8.1 Oreo fără modificări.

A2 va costa aproximativ 1 mii. Zlotries. Versiunea Lite va fi mai ieftină, deși nu va fi o diferență semnificativă. În Polonia, ne putem aștepta la prețurile la 800-900 PLN.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu