Principal » Internet » Xiaomi mea 8 de la mâine în pre-vânzare în Polonia. Trebuie să știm prețul pilot al modelului

Xiaomi mea 8 de la mâine în pre-vânzare în Polonia. Trebuie să știm prețul pilot al modelului

Internet : Xiaomi mea 8 de la mâine în pre-vânzare în Polonia. Trebuie să știm prețul pilot al modelului

Xiaomi ME 8, un nou smartphone Top în portofoliul producătorului chinez, a fost arătat la sfârșitul lunii mai. Din nou, fanii companiei a văzut un smartphone foarte bun, care oferă o valoare atractivă pentru bani. Cu toate acestea, nu a fost fără controverse. Principala plângere este proiectarea care se referă puternic la iPhone 'A x.

Xiaomi mea 8

Xiaomi mi-8, în conformitate cu tendința actuală, a primit un display intins cu un ecran care a fost înconjurat de un cadru subțire. Trebuie să recunosc că ecranul este impresionant - are până la 6,21 inci, o rezoluție și proporții și proporții de 2248 × 1080 18: 9. Acesta a fost realizat în tehnologia Super AMOLED, astfel încât ne putem aștepta la o luminozitate maximă de mare, perfect reproduse culori și negru perfectă.

Inima este sistemul de înaltă calificare - Octoptragon 845. Procesarea se ocupă grafice cu Adrenno 630. Veți putea utiliza 6 GB de memorie RAM și, în funcție de versiunea, 64 sau 128 GB de date.

De asemenea, trebuie să livreze una dintre cele mai bune fotografii de pe piața smartphone. Camera principală este de 12 și 12 mp. La bord, stabilizarea optică a imaginii și suportul pentru tehnologia Dual Pixel AF. Dacă recunoaștem datele DXOMARK pentru o fiabilă, adică am fotografii la un nivel apropiat de Samsung Galaxy S9+. De asemenea, webcam-ul frontal este de a oferi fotografii extraordinare. Se compune dintr-o lentilă având 20 mp și o deschidere f / 2.0.

Excizie, ca și în iPhone X, a servit pentru a monta sistemul extins de recunoaștere a feței. Xiaomi se mândrește cu faptul că își scanează fața în 3D și este o soluție foarte sigură. O protecție la fel de interesantă utilizând biometrice este un cititor de amprentă integrat cu afișajul (numai în versiunea Edition Explorer), o ediție obișnuită are un cititor numai pe spate. MI 8 este, de asemenea, un modul LTE, NFC, Bluetooth 5.0, USB Type-C, suport pentru Dual SIM și GPS. Conectorii Minijack se termină. Bateria are o capacitate de 3400 mAh și suportă o funcție de încărcare rapidă.

Prețurile și disponibilitatea în Polonia

Smartphone-ul din Pre-Vânzare în Polonia va apărea mâine (3 august). Acesta va fi disponibil în magazinele X-Kom.PL, Komputronik, Neonet, MediaExpert și Mi-Home.en la smartphone în Gratisie va fi adăugat căștile în ureche de urechi pro argint. Cu toate acestea, din 16 august va fi disponibil în vânzarea regulată. Xiaomi mă 8 va apărea în două versiuni de bază. Mai întâi de 6 GB RAM și 64 GB pentru date pentru PLN 2299. Al doilea este de 6 GB RAM și 128 GB pentru fișierele al căror preț este de 2499 PLN.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu