Principal » Internet » Xiaomi mi 8 lite - Primele impresii. Spunem, care este versiunea mai ieftină a smartphone-ului dvs. pilot

Xiaomi mi 8 lite - Primele impresii. Spunem, care este versiunea mai ieftină a smartphone-ului dvs. pilot

Internet : Xiaomi mi 8 lite - Primele impresii. Spunem, care este versiunea mai ieftină a smartphone-ului dvs. pilot

Urmărirea premierii noilor smartphone-uri Xiaomi, puteți obține impresia că producătorul chinez în fiecare lună prezintă cel puțin un nou model. De fapt, portofoliul este în continuă expansiune pentru dispozitive noi care încep să concureze între ele. Ele sunt adesea aproape identice, iar diferența de preț poate fi de aproximativ 100 de zloți.

În versiunile de vârf, mă pot pierde în versiunile mele. Avem un Major 8 în mai multe variante care diferă în memorie, o ediție specială a EXPLORER EDITION, versiunea Pro, precum și variantele mai slabe și mai ieftine. Am primit 8 litere pentru teste.

Conținutul pachetului

Trebuie să recunosc că Xiaomi Mi 8 Lite a fost ambalat într-unul dintre ambalajele mai frumoase pe care le-am văzut ultima oară. Știu, este doar un detaliu care nu afectează smartphone-ul însuși. Cu toate acestea, îmi plac acești mici aditivi care arată că producătorul depinde pur și simplu de a face o impresie bună încă de la începutul angajării cu dispozitivul.

Obținem un încărcător care acceptă încărcarea rapidă 3 încărcare rapidă.0 împreună cu un cablu USB. Xiaomi aruncă un adaptor de la USB tip C la Minijack. Desigur, a existat un set de instrucțiuni. Desigur, un accent frumos este un caz de silicon. Acesta aderă la telefonul smartphone și pune o rezistență plăcută deget, mulțumită care 8 minciuni solide în mână.

Xiaomi mi 8 lite: Specificații

Ecran626inch1080 × 2246pixel403ppiLCD
ProcesorSnapdragon660Memorie4/6GBCadru64/128GB+cardmicroPrincipalaparat foto12MpF / 1.9(SonyImx363)+5MpDualPixelAutofocus.Fațăaparat foto24MpF / 2.2(SonyImx576)SistemAndroidOreo8.1+MuiBaterie3350mahcuRapidÎncărca3.0ComunicareWifi802.11AC(24și5GHZ)Bluetooth5.0GPSLteDimensiunișiscale1564 × 758 × 75MM169G

Calitatea producției

Xiaomi mi 8 lite este o emblemă slabă im 8. Avem de-a face cu un dispozitiv mai ieftin pentru câteva sute de zloți. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că cu un rău făcut. După câteva duzini de ore de testare, eliberarea visului Lite susține că prezintă un nivel la fel de ridicat, ca o variantă mai scumpă. Este demn de remarcat faptul că exemplul testat a fost măsurat în Polonia pentru PLN 1299, iar cel mai mult din punct de vedere al materialelor utilizate și calitatea spasmingului lor poate concura cu dispozitive care costă peste 2.000 PLN.

Frontul este protejat de un strat de sticlă de sticlă gorila de zgâriere de zgârieturi din generația a cincea. Partea din spate acoperă, de asemenea, stratul de sticlă, deși producătorul nu specifică dacă avem, de asemenea, face cu Gorilla Glass . La rândul său, părțile sunt metalice. Am singurele rezerve serioase pentru camera principală proeminentă. Această soluție face mai expusă primelor urme de utilizare și de orice daune. Este demn de subliniat faptul că modulul camerei a fost plasat în poziție orizontală, așa că eu sunt în mod constant pe o suprafață dură.

[1/2

În partea de jos, un conector C de tip C, un difuzor și o mască de microfon. Munte este doar o gaură mică aparținând celui de-al doilea microfon. Partea stângă aparține unei tavă hibridă pentru două cartele SIM sau o cartelă SIM și o cartelă de memorie microSD. Pe partea opusă, în partea dreaptă, avem un buton de reglare a volumului și comutator. Da, conectorii Minijack au ratat. Ei bine, adaptorul rămâne, folosind căștile de tip C sau căștile Bluetooth USB.

Trebuie să țineți cont de faptul că 8 Lite este un smartphone foarte mare. Are exact 156,4 × 75,8 mm, adică doar puțin mai puțin decât iPhone XS Max. Prin urmare, ambele mâini vor fi necesare pentru un serviciu convenabil. Telefonul smartphone cântărește 169 de grame și dă impresia de lumină destul de ușoară, ca și pentru dimensiunea sa.

Afișaj, Notch și performanță

Xiaomi Mi 8 Lite a primit o rezolutie 1080 pixeli 6,26 inch × 2246, care dă densitatea pixelilor la 403 ppi. Acesta este un ecran foarte bun, deși ar putea oferi o luminozitate maximă mai mare. Cu toate acestea, nu ne vom plânge de cartografierea culorilor, a unghiurilor sau a clarității. Pe lista de avantaje, trebuie să introduceți, de asemenea, un strat care protejează ecranul care ia destul de bine cu imprimeuri grase. Cu toate acestea, nu puteți spune același lucru pe același smartphone, care după câteva minute este acoperit cu amprente digitale.

Notch era pe partea de sus. Cu toate acestea, crestătura nu este la fel de mare ca în top 8. Deci nu vă deranjează atât de mult în utilizarea zilnică a telefonului dvs. smartphone. Pot spune chiar că, după câteva zile, nu vom simți prezența sa la toate. În plus, există întotdeauna o opțiune de programare pentru a ascunde decupajele.

Inima este un procesor Octopus Snapdragon 660. Acest sistem constă într-o parte a unor nuclee mai eficiente din Kryo 260, cu un ceas de 2,2 GHz și patru nuclee de KRYO 260 1.8 GHz stabilit pentru o mai mare eficiență energetică. Prelucrarea ofertelor grafice cu Adreno 512. Utilizatorul primește 4 GB RAM și 64 GB pentru fișiere. În Polonia, o versiune mai puternică de la 6 GB RAM și 128 GB pentru datele care au fost un preț pentru PLN 1499.

Trebuie să recunosc că 8 litere este foarte bun în ceea ce privește eficiența. Android, ce și aplicații, acționează cu adevărat eficient. Nu am observat niciun fel de decizie și concedieri la locul de muncă. Chrome, browserul Messenger sau Spotify rulează aproape imediat. Există, de asemenea, un berbec, chiar dacă nu închidem aplicația care rulează în fundal. Testele de performanță, precum și verificarea mea 8 în jocuri, vor apărea în completarea completă.

În Mi 8 Lite primim Wi-Fi 802.11 AC (2,4 și 5 GHz), Bluetooth 5.0, GPS și LTE. Telefonul smartphone se conectează rapid la o rețea Wi-Fi de acasă, atât în ​​cazul de 5 GHz, cât și de 2,4 GHz. De asemenea, nu există probleme cu operațiunea GPS. Pe lista de avantaje, introduceți simultan suportul a două carduri SIM. Este păcat că nu există un modul NFC. Într-adevăr, Xiaomi ar putea încerca pe această temă și modelele vândute pe piața europeană echipează aceste NFC.

Android, Software și Miui Suprapunere

Am primit testul meu 8 în versiunea globală. Smartphone-ul funcționează sub inspecția Android 8.1 Oreo cu MIUI Global Overlay 9.6. Este o păcat că Muii 10 a rămas după îndepărtarea din cutie. Ei bine, rămâne să aștepți actualizarea.

Ce puteți scrie despre Android modificat de Xiaomi? Este cu siguranță optimizată și cea mai vizibilă poate fi plăcută. Producătorul a încercat să facă întregul aspect în mod constant, astfel încât cele mai multe aplicații au interfața adaptate la întregul sistem. Este de remarcat aici că Xiaomi oferă un set substanțial de software-ul dvs. În ciuda acestui fapt, nu avem impresia că suprapunerea este supraîncărcată cu adăugiri inutile. Pe de altă parte, după prima pornire, este instalat un set de aplicații Microsoft, precum și un dosar cu reclame, adică. Aplicații Amazon, Facebook și Jom. Din fericire, aceste anunțuri pot fi ușor eliminate.

Am o altă obiecție față de configurația inițială care necesită întărirea prin prea multe ecrane în mod constant în care vom decide dacă vrem să fim urmăriți de Xiaomi și Google. Merită să citiți cu atenție fiecare punct, deoarece cu setările implicite ale lui 8 litere vor comunica adesea cu serverele a două dintre aceste companii. În plus, opțiunea de show din sistemul de anunțuri personalizate este selectată în mod implicit. Ca și cum acest lucru nu a fost suficient, apare ecranul de adăugare a unui cont Google, apoi ecranul de cont Xiaomi, precum și un ecran suplimentar pe a doua adresă de e-mail. Un pic prea mult.

Primele fotografii

Încă prea devreme, astfel încât să pot evalua mai îndeaproape calitatea fotografiilor făcute de mine 8 lite. Am decis doar să arunc primele fotografii. Trebuie să adaug totuși că camera are probleme mici cu reproducerea corectă a culorii. Am observat, de asemenea, că fotografiile sunt un deficit de detaliu. Desigur, cele mai multe defecte ale camerei pot fi văzute noaptea.

[1/2

Smartphone-ul a fost echipat cu o cameră principală de 12 mp cu diafragma F / 1.9 (Sony IMX363). Acesta este susținut de un webcam de 5 MP, a cărui sarcină este de a oferi un efect mai bun încețoșat. La bord a fost m.în. Tehnologie cu autofocus dual pixel. În cazul webcam-ului frontal 24 MP cu diafragma F / 2.2 Avem modul portret și înfrumusețarea față.

[1/2

Sumar: Xiaomi Mi 8 Lite face o prima impresie buna

Este demn de remarcat faptul că Xiaomi Mi 8 Lite în versiunea de bază costă PLN 1299, astfel încât numai 150 PLN mai puțin de Pocophone „A, care a fost echipat cu un top Snapdragon 845 procesor. Pentru persoanele care au nevoie de un dispozitiv pentru a juca sau pur și simplu caută cea mai mare eficiență, cumpararea Pocophone „A va fi o decizie mai bună. Cu toate acestea, meu arata 8-lite mai bine, și în termeni de performanță, impresia dispozitivului este mai premium. Eu recunosc că aș alege 8 Lite - Îmi place doar vizual mai mult. Pe de altă parte, procesorul folosit, chiar dacă mai slab decât Snapdragon 845, mi-ar îndeplini așteptările.

Revenind la materialele second-hand și Pocophone 'A. Înțeleg că nu toată lumea trebuie să-mi împărtășească entuziasmul. În cele din urmă, un policarbonat a fost utilizat în modelul Xiaomi pentru a acoperi partea din spate, care poate arata mai rău, dar este mult mai rezistent la căderi și primele zgârieturi, și, de asemenea, mai puține degete.

I face 8 litere foarte bune impresii foarte bune. Dacă în timpul testării ulterioare nu va cauza probleme simtit, are o bună șansă de un rating ridicat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu