Principal » Internet » Xiaomi mea 5s și mine 5s plus - există un răspuns chinez la un nou iPhone 'A

Xiaomi mea 5s și mine 5s plus - există un răspuns chinez la un nou iPhone 'A

Internet : Xiaomi mea 5s și mine 5s plus - există un răspuns chinez la un nou iPhone  'A

Luna trecută în cazul telefoanelor inteligente, el a trecut de skirmish între Samsung și Apple, și numele celui mai bun dispozitiv de pe piață a luptat "Y 7 (cel puțin cei cu baterie eficientă) și iPhone 'Y 7. Din est, a sosit deja un răspuns: Xiaomi mi-a prezentat deja smartphone-urile mele de 5S.

Chinezii au decis să prezinte două variante de xiaomi mi 5s care diferă, printre altele, dimensiunea afișajului: 5s din diagonala sa este de 5,15 inci, în modelul 5S plus este de 5,7 inci, în ambele cazuri cu care avem de-a face cu o rezoluție de 1080p. În plus, primim, de asemenea, posibilitatea de a folosi tehnică analogă la atingerea 3D, dar va fi posibilă numai pentru aplicațiile preinstalate de Xiaomi.

Fot. mobipicker.COM

Procesorul utilizat în ambele dispozitive este Snapdragon 821, dar în cazul 5s va ​​fi tratat cu o frecvență de 2,15 GHz și a fost utilizată o variantă de 5S plus 2,35 GHz. Diferențele sunt, de asemenea, în cantitatea de memorie, deși două variante vor fi disponibile în ambele cazuri.

Mi 5s va ​​fi, prin urmare, disponibil într-o versiune cu 3 GB RAM și 64 GB de memorie internă și 4 GB RAM și 128 GB de memorie. În cazul unui dispozitiv mai mare într-o variantă mai slabă, vom primi 4 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie, într-un al doilea RAM de 6 GB și 128 GB de memorie internă. Diferitele capacități vor fi, de asemenea, baterii: este de 3000 și 3800 mAh.

Schimbările au apărut, de asemenea, în cazul camerelor: în rezoluția MI5 este de 12 mp, și plus, deoarece există un concurent al iPhone 'A 7, sistemul de două camere cu rezoluție de 13 MP. Camerele web frontale au o rezoluție de 4 MP. Pe ambele dispozitive au apărut, de asemenea, un cititor de amprentă plasat pe butonul de acasă. Xiaomi la construit cu un pahar, iar acțiunea sa ar trebui să se bazeze pe emisiile cu ultrasunete.

Fot. mobipicker.COM

Timp pentru detalii sau preț. Xiaomi Mi 5s în cea mai slabă menționată în termeni de varianta de memorie disponibilă a fost evaluată pentru anul 1999 de yuani sau aproximativ 1150 pln. Pentru opțiunea de 4 GB / 128 GB va veni să plătească ok. 1300 PLN. De asemenea, echivalentul a 1300 PLN va veni să plătească pentru varianta de bază Xiaomi Mi 5s Plus și pentru un RAM suplimentar GB va trebui să plătească mai puțin de 1,500 PLN.

Desigur, prețurile de mai sus se aplică pe piața chineză. Deocamdată, nu se știe când Xiaomi MI5S va apărea în distribuția oficială în Polonia, dar aceste informații, inclusiv prețurile, vor fi disponibile în viitorul apropiat.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu