Principal » Internet » Xbox pe televizor? Microsoft vorbește despre Jocurile Snap-In USB

Xbox pe televizor? Microsoft vorbește despre Jocurile Snap-In USB

Internet : Xbox pe televizor? Microsoft vorbește despre Jocurile Snap-In USB

Șeful jocurilor de la Microsoft, Phil Spencer, a vorbit recent cu Stratechery Portal. El a dezvăluit planuri suplimentare de a extinde disponibilitatea jocurilor de pe platforma Xbox pentru alte dispozitive. Cuvintele lui au fost foarte sugestive și au fost ridicate în industrie ca un semnal pentru faptul că societatea va petrece o clipă TV USB.

Xbox ca starter TV

A cerut viitorul extinderii "ecosistemului " Xbox, Spencer a spus: "Cred că veți vedea în curând echipamente mai ieftine ca parte a ecosistemului nostru - vorbim aici cu un aditar USB pentru streaming și alte accesorii conectate un televizor pentru a juca prin xcloud ". Xcloud este, desigur, un serviciu de streaming Microsoft Game, care funcționează în prezent pe smartphone-uri și tablete cu Android.

În acest moment, Microsoft lucrează foarte îndeaproape cu Samsung și LG. Este foarte posibil ca aplicația Xbox Game Pass pentru jocuri streaming să poată atinge televizoarele unuia, dacă nu ambele branduri.

Cu toate acestea, pentru a asigura că hit-urile cunoscute fără a avea o consolă, ar trebui să vă gândiți la eliminarea oricăror bariere. Prin urmare, datorită unui aperitiv suplimentar, marca televizorului dvs. nu ar fi însemnată.

Tip de abonament nou - Xbox Joc Pass Platinum și Proiect Hobart

"Este posibil ca am putea face abonamentul la jocul Xbox Pass posibilitate de streaming jocuri pe televizor folosind doar controlerul " - a spus șeful brandului Xbox. Spencer a mai spus că Microsoft consideră introducerea unui nou tip de abonament, numit Xbox Game Pass Platinum, care ar oferi acces la noi jocuri în abonament, inclusiv echipamente noi într-un abonament. Puteți specula că acest lucru este un televizor snap-in cu un controler și acces la Pass Biblioteca Joc.

Interesant, Microsoft deja în 2016 se gândea la lansarea de startere USB pentru jocurile streaming. Cu toate acestea, dispozitivul cu numele de cod de proiect Hobart, care trebuia să fie ceva de genul „Chromecast joc “. În cele din urmă, edițiile sale au fost abandonate.

Aplicația XCLOLD pe iPhone 'Y - mai repede decât credeți

Ultima mențiune a unui interviu interesant cu Spencer Stratechery Concerte Aplicații pentru Stream Xbox Games Pass (Collockial cunoscut sub numele de XCloud) iOS.

Noi știm când să o aștepte - Microsoft va introduce la începutul anului 2021 ani. Acesta va funcționa ca o aplicație de browser de stil PWA. Într-un mod similar, serviciul operează pe Amazon Luna, deși așa cum a remarcat Brad Sams, probabil XCLOLD pe iPhone-ul în acest mod va funcționa ușor mai lent decât Android (unde este o aplicație nativă).

Recent, Microsoft a actualizat aplicația Joc Xbox Pass și a adăugat posibilitatea de atingere de joc (fără un controler) la 10 titluri consecutive.

Jocul Xbox, care oferă jucând pe telefonul smartphone și Tableta dvs. Android este disponibil în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu